19 Mayıs 2024 Pazar

OASİS GELENEKSEL YILBAŞI ŞENLİĞİ BAŞLADI

BHM
22.12.2018 11:47
OASİS GELENEKSEL YILBAŞI ŞENLİĞİ BAŞLADI
Bu yıl 22.si düzenlenen Oasis Geleneksel Yılbaşı Şenliği başladı. Kurulan standlarda el emeği göz nuru ürünler görücüye çıktı.
Oasis AVM’nin ev sahipliğinde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği(ÇYDD) Bodrum Şubesi ve Mey Flower tarafından organize edilen “22. Geleneksel Yılbaşı Şenliği” dün sabah saatlerinde Oasis Kapalı Otopark’ta başladı. 
 
21-23 Aralık tarihleri arasında devam edecek olan şenlikte el emeği hediyelik eşyalar, takılar, elbiseler, giysiler, kitaplar gibi pek çok ürün stantlarda yerlerini aldı. 
 
ÇYDD Bodrum Şubesi Başkanı Meral Saraçbaşı ve Cumhuriyetle gelen özgürlüklerin savunucusu olan ÇYDD’nin gönüllüleri etkinliğin sorunsuz bir şekilde sürmesi için canla başla çalışırken, ÇYDD Bodrum Şube Başkanı Saraçbaşı “Yılbaşı Şenliği”nin 22’incisi Oasis’in de 20’inci yılına denk geldi. Kurulduklarından bu yana bize destek oldular. Kadın emeğine verdiğimiz desteğin 22 yıldır sunulması çok güzel. Yılbaşına girerken el işi ürünler alıcılarını bekliyor. Çok renkli bir şenlik oluyor. Bu yıl çocuklarımız için de çok güzel etkinliklerimiz var. Yiyecek içecek stantları çok renkli. Ayrıca 2’nci el kitap satışı da var. Onlar da bu yıl çok güzel bir stantla katıldılar. Katılan, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Türkan Saylan’ın ışığıyla çıktığımız bu yolda dilerim daha çok gencimize, çocuğumuza ulaşabiliriz…” dedi.
 
Diğer yandan okunmuş kitapların satıldığı stantdan elde edilen gelirin de ÇYDD’ye bağışlanacağı ifade edildi.
 
Hediyelik ürün satışının yanı sıra masal dinletileri ve yılbaşı atölye çalışmalarının da yapılacağı şenliğe bu yıl da yoğun katılım olması bekleniyor.
 
 
 

 

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com