29 Nisan 2024 Pazartesi

BODRUM’DA ÖĞRENCİ SERVİSİNE ÇİRKİN SALDIRI!

BHM
27.10.2022 19:56
BODRUM’DA ÖĞRENCİ SERVİSİNE ÇİRKİN SALDIRI!
Dün sabah saatlerinde Bodrum merkezde meydana gelen olayda, içinde öğrencilerin de bulunduğu özel bir okulun öğrenci servisinin yolu kesildi. Öğrenciler, korku dolu anlar yaşadı. Biri kadın üç kişi olduğu iddia edilen gözü dönmüş saldırganlar, yol verme tartışmasından ötürü hem şoföre hem de içinde öğrencilerle dolu servis aracına yumruklarla saldırdı. Maddi manevi hasara neden olaya Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekipleri müdahale ederken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bodrum’un Yokuşbaşı Mahallesi Bayram Sokak’ta 26 Ekim 2022 Salı günü sabah 08.30 sıralarında meydana gelen çirkin saldırı sonrası, okul servisi şoförü A.K., aynı gün Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliğine giderek kadın sürücü ile yanındaki saldırıda bulunan biri kocası olduğu belirtilen iki erkek şahıstan şikayetçi oldu. Yapılan şikayet üzerine Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi Amirliği, okul servisine ve şoföre yönelik “tehdit, hakaret ve mala zarar verme” suçlarından olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Şikayette bulunan servis şoförü A.K., yazılı ifadesinde kendisinin Bodrum’daki bir özel okulda 48 ES 0989 plakalı servis aracının şoförü olduğunu belirterek, “Karşımdan beyaz renkli Mercedes marka araç geldi. Araç sürücüsü de 40 yaşlarında sarışın bir kadındı. Kadın sürücü ile yol verme konusu ile alakalı sorun yaşadık ancak herhangi bir hakaret içerikli konuşma olmadı. Daha sonra ben yol verdim, tartışma sona erdi. Ertasi gün ise saat 08.30 sıralarında yine servis yaparken, aynı cadde üzerinde önceki gün tartıştığım kadın ve yanında da biri 40, biri de 30 yaşlarında iki erkek vardı. Beni durdurdular ve 40 yaşındaki erkek şahıs, kendisini tartıştığım kadının kocası olarak tanıtarak, ‘sen kimsin benim karıma küfür ediyorsun, senin yaşın kaç in araçtan seninle nerede buluşacağız’ dedi. Ben şahıslara bir yanlış anlaşılmanın olduğunu ve araçta şu anda öğrencilerin olduğunu söyledim ancak beni dinlemediler. Diğer erkek şahıs bana yumruk salladı ancak ben araçta olduğum ve yüksek bir araç olduğu için bana isabet etmedi.  Ben de bunun üzerine camı kapatıp kapıları kilitledim. O esnada kadın şahıs da bana ‘sen göreceksin, senin gününü göstereceğim’ dedi. Aracıma yumruk attılar. Aracımın camı kırılmadı ancak şu an için açma kapama mekanizması bozuldu. Araçta çocuklar olduğu için hemen orayı terk ettim. Beni tehdit eden, darp etmeye çalışan ve aracıma zarar veren ismini bilmediğim kadından, eşi olduğu iddia edilen erkek şahıstan ve yanındaki diğer şahıstan şikayetçiyim.” dedi.

Servis aracında hosteslik yapan H.Ö. ise olayın görgü tanığı olarak bilgi vermek üzere alınan ifadesinde, olay günü kadın sürücünün belirtilen sokakta yolu kapattığını, servis şoförü ile kadın sürücü arasında yol verme hususunda kısa bir ağız münakaşası yaşadıklarını ancak iddia edildiği gibi bu münakaşanın tehdit ve hakaret içermediğini belirtti. Servis aracı içerisinde öğrencilerin de olmasından ötürü servis şoförünün konuyu uzatmak istemeyerek yol verdiğini ekledi.

"Bu saldırının okula ve küçük çocuklara yapıldığını düşünüyorum"

Korku dolu anlar yaşadıklarını ifade eden okul servisi hostesi H.Ö. ifadesinin devamında ise, “iki şahıs da yumruk sallamaya başladı ancak isabet etmedi. Servis şoförü de kapıyı kilitledi. Bu sefer aracı yumruklamaya başladılar. Eğer kapılar kilitli olmasa bizi öldüreceklerini düşündüm. Şoförümüz daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştı. Sürekli biz bu mahalleye gidiyoruz. Öğrencilerimiz var. Bu şahısların bize zarar vermelerinden korkuyoruz. Bu saldırının okulumuza ve araç içerisinde bulunan küçük çocuklara yapıldığını düşünüyorum.” sözlerini ekledi.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com