13 Mayıs 2024 Pazartesi

Tamer Mandalinci nereye aday olduğunun farkında mı?

BHM
07.03.2024 11:40
Tamer Mandalinci nereye aday olduğunun farkında mı?
Onlarca mahallenin olduğu Muğla’nın Bodrum ilçesinde sadece dört mahalle dışında tüm mahalleler hala foseptik kullanırken CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci’nin sarfettiği, “Ahmet Aras, Bodrum’un 50 yıllık sorununu çözmüştür. Neyin enkazı” sözleri tepki çekti.

Geçtiğimiz günlerde Bitez’de ve Ortakent’te Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni yapılan hatlarda patlama meydana geldi. Bodrum yine enkazı andıran görüntülere sahne oldu. Yeni yapılan boruların patlamasıyla iki mahallede su baskınları oluştu, trafik birbirine girdi. 

AKP’nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın’ın Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın, Bodrum’u  enkaz bir şekilde bırakıyor iddiasına CHP’nin Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci’den gelen yanıt tepki çekti.

Bodrumgündem.com yazarı Tandoğan Uysal ile yaptığı röportajda Mandalinci,  “Bodrum’da 40-50 yılda kimsenin cesaret edemediği altyapı çalışmaları bu son 5 yılda yapıldı. Bodrum altyapı sorunundan kurtuldu. Onun için öyle bir görüntü ortaya çıktı. Bu kadar yollar boşu boşuna kazılmadı. Böyle bir enkaz benzetmesi ise ondandır” diye konuştu.

Mandalinci, “Muğla Büyükşehir Belediyesi Bodrum’a bu 5 yılda 2 Milyar TL’nin üzerinde yatırım yapıldı. Tabii ki bu kazılar sırasında vatandaş mağdur oldu ve sıkıntı çekti. Ancak bugünden sonrada o sıkıntılar geçmişte kaldı. Bu altyapı çalışmaları sırasında bunları yaşadık. Bu kazıları yapan müttehit kaynaklı yanlışlarda oldu.  Bodrumluyu da bunu anlattık. Neyin neden kaynaklandığını Bodrum’da herkes biliyor. Bu büyük yatırım ile artık Bodrum’un büyük altyapı sorunu kalmadı” dedi.

Tamer Mandalinci, Ahmet Aras’ın enkaz değil, altyapı sorunundan tamamen arınmış bir Bodrum bıraktığını da kaydederek, şöyle devam etti:

“Ahmet Aras, bu 5 yılda 40-50 yılda Bodrum’da birikmiş altyapı sorunlarını çözmüş kimsenin yapamadıklarını yapmıştır. Şimdi sıra üst yapının güzelleştirmesinde”

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com