26 Nisan 2024 Cuma

Polonya'dan tatile birlikte geldiği kız arkadaşına önce tecavüz etti, sonra 3. kattan aşağıya attı!

BHM
14.07.2022 18:11
Polonya'dan tatile birlikte geldiği kız arkadaşına önce tecavüz etti, sonra 3. kattan aşağıya attı!
Bodrum Gümbet’te Polonya uyruklu olduğu öğrenilen bir turist, birlikte tatile geldiği kız arkadaşına önce tecavüz edip ardından kaldıkları otelin 3’üncü katından kız arkadaşını aşağıya attı. Acıbadem Hastanesi’nde tedavi gören 22 yaşındaki genç kızın beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Şahsın ise tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Önceki gün, Bodrum’un Gümbet Mahallesi Adnan Menderes Caddesi üzerinde yer alan bir otelde meydana gelen olayda, Polonya’dan Bodrum’a kız arkadaşı ile tatile geldiği öğrenilen M.M. adlı turist dehşet saçtı. Gecenin geç saatinde kız arkadaşına cinsel saldırıda bulunan şahıs, saldırının akabinde kız arkadaşını darp edip konakladıkları otelin 3’üncü katından aşağı attığı.

Edinilen bilgiye göre; Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan M.M.W. isimli genç kadının ağır yaralı olduğu, düşme esnasında başından ağır şekilde yaralandığı, ayrıca cinsel organı ve vücudunun çeşitli yerlerinde de yaralar olduğu ve beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. 

Gözaltına alınan şüpheli ise çıkarıldığı mahkemece cinsel saldırı ve kasten yaralama suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com