19 Nisan 2024 Cuma
Özay KARTAL
Özay KARTAL
AHVAL
16.07.2021 11:54

MUĞLA: Osman Gürün'ün HOBİ BAHÇESİ

MUĞLA: Osman Gürün'ün HOBİ BAHÇESİ

7,5 yıldır Muğla Büyük Şehir Belediye Başkanı olan Osman Gürün’ün Muğla’yı bir turizm kenti olarak değil, ömrününün son baharını hoşça geçirmesini sağlayacak bir “HOBİ BAHÇESİ” olarak gördüğünü düşünüyorum.

Neden mi?

Girin internete , hizmetle değil algı ile halkı yönetmeye çalışan siyasetçilerin baş belası Google’da bir arama yapın. "Osman Gürün bitki, Süs bitkisi, fide ve tarım.." diye. Zahmete girmem diyorsanız eğer ben size aşağıda birkaç başlık vereyim.

"Mevsimlik Süs Bitkileri Yetiştiriciliği Eğitim Kitabı."

“Osman Gürün'den lavanta hasadı.”

“Osman Gürün, "Milli ekonominin temeli tarımdır"”

“Muğla Büyükşehir'den Tarım Sempozyumu”

“Osman Gürün Yerel tohum fidesi dikti.”

“Muğla'da  ‘Akıllı Tarım Çiftliği’ kuruldu.”

“Büyükşehir Çiçek Üretimi'nde 3 Milyona Ulaştı.”

“Muğla ve Marmaris belediyesinden tıbbi bitki projesi”

Ve daha bir sürü.

Bodrum, Marmaris, Fethiye, Datça gibi Akdeniz çanağının en güzel turizm beldelerinin ulaşım, alt yapı ve diğer gelirlerine el koy ve karşılığında hiçbir vizyonel elle tutular alt yapı projesi üretme.

7,5 yıl sonunda bilmem kaç bin defa patlayan su boruları için hala  DSİ’i şikayet et, 5 yıl sonunda hala gel arıtma açılış yerine temel atma töreni yap.Turgutreis’de,  Gündoğan'da kanalizasyon denize aksın, her su borusu patladığında evleri dükkanları su basın, vs, vs.

Yazın milyonlarca insan, gelirlerine el koyduğun ilçelere aksın, Büyükşehir belediyesi ve merkezi yönetim,  bu belediyelere hiçbir yardım yapmasın ve halktan gelen tüm eleştirileri ilçe belediye başkanları göğüslesinler. İlçe belediye başkanları,  parti disiplini gereği seni eleştiremesinler,  sen de git süs bitkisi, fide ve tohumlarla vakit geçir. 

Seçim zamanları da çık, Atatürk sömürüsü yap, AKP ve Tayyip Erdoğan'a iki salvo at,  yeterli CHP’den seçilmek için.

Nedir bu Osman GÜRÜN’ün alamet-i farikası? CHP’de kimse anlamış değil.  Bodrum’dan Mehmet KOCADON, Fethiye’den Behçet SAATÇİ, Marmaris’den Ali ACAR, Datça’dan Şenel TOKCAN, bu sebebini bimediğimiz “ alamet-i farika” nın kurbanı oldular.

Bakalım bu sefer kaç belediye başkanı bu “hobi bahçesi”nin kurbanı olacak.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com