20 Mayıs 2024 Pazartesi

Mandalinci, CHP’li küskünlere savaş mı açtı? 1 Nisan’da Bodrum’dan kimleri gönderecek?

BHM
09.03.2024 17:10
Mandalinci, CHP’li küskünlere savaş mı açtı? 1 Nisan’da Bodrum’dan kimleri gönderecek?
Bodrum’un nüfusunun neredeyse dörtte üçü dışarıdan gelenlerden oluşurken, CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci’nin 1 Nisan’da Bodrum’dan kimleri göndermek istediği merak konusu oldu.

Geçtiğimiz gün Bodrum-Merkez Yağhane Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında yaptığı konuşmada halka seslenen Tamer Mandalinci, tepkilere yol açan sözler sarfetti. 

Mandalincinin söylediği, “Bugün yalana, çamura batmışların, Bodrum üzerine hayal kuranların 1 Nisan'da hayaliyle beraber Bodrum'dan gönderme günü. Bölüşürsek çok oluruz ama bölünürsek yok oluruz.” şeklindeki sözleri, “Mandalinci, kırgınlara ve küskünlere mi savaş açtı? 1 Nisan'da Bodrum'dan Kimileri gönderecek?” sorularını akla getirdi. 

Konuşmasında CHP'de kırgınlıkların yaşanabileceğinin fakat bugün kırgınlık yaşamanın değil, yan yana olmanın zamanı olduğunun altını çizen Mandalinci, "Çünkü biz biat edenlerden değil, Atatürk ilke ve inkılapları çizgisinde soran, sorgulayan ve mantıklı cevaplar arayanların, hakkını arayanların partisiyiz. Ancak bugün kırgınlık yaşamanın değil, yan yana olmanın zamanı. Bugün kırgınlık yaşamanın değil, yan yana olmanın zamanı. Bugün yalana, çamura batmışların, Bodrum üzerine hayal kuranların 1 Nisan'da hayaliyle beraber Bodrum'dan gönderme günü. Bölüşürsek çok oluruz ama bölünürsek yok oluruz. Biz bir arada, sıkı sıkıya, daha da artan bir motivasyonla gümbür gümbür geliyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından meclis üyesi adaylarının katılımıyla seçim koordinasyon merkezinin açılışı gerçekleştirildi.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com