19 Nisan 2024 Cuma

KENDİLERİ MİNİK AMA GÖLGELERİ KOCAMAN... BODRUMLULARIN DESTEĞİNE İHTİYAÇLARI VAR

BHM
04.03.2021 11:38
KENDİLERİ MİNİK AMA GÖLGELERİ KOCAMAN... BODRUMLULARIN DESTEĞİNE İHTİYAÇLARI VAR
Önceki sene Polonya’da düzenlenen “IDO Modern Dans Dünya Şampiyonası'nda” Finlandiya, Polonya, Almanya ve Ukrayna gibi dünyaca ünlü birçok takımı geçerek hepsinden daha yüksek puan almayı başararak ülkemize 7.liği kazandıran milli miniklerimiz, Mayıs ayında Bodrum'da gerçekleşecek yarışma için destek bekliyor.

Kurulduğu 2000 yılından bugüne kadar 8640 sporcu yetiştiren ve UNESCO Logosu kullanmaya hak kazanan tek festival olan Uluslararası Bodrum Dans Festivali'ni düzenleyen Bodrum Dans Kulübü, birbirinden yetenekli sporculardan oluşan Moderns Dans Türkiye Milli Takımı'nın yeni başarılara imza atabilmesi için destek çağrısında bulunuyor.

8-9 Mayıs 2021 tarihinde Bodrum'da düzenlenecek ve yüzlerce katılımcı ile turizme de büyük katkı sağlayacak olan Modern & Contemporary Türkiye Şampiyonası için hala bir takım teknik ekipman gereksinimleri mevcut.

Kuruluşundan itibaren sponsor destekleriyle ayakta kalan ve ülkemizi dünyada en iyi şekilde temsil etmeyi amaçlayan kulübe ve Milli Takımımıza destekleriniz için aşağıdaki numaradan iletişime geçebilirsiniz. 

0252 313 02 01

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com