19 Nisan 2024 Cuma

EKREM İMAMOĞLU BODRUM'DA

BHM
22.07.2019 15:25
EKREM İMAMOĞLU BODRUM'DA
Zülfü Livaneli’nin Bodrum’da verdiği konsere İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

Ailesiyle birlikte Bodrum'da tatil yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Antik Tiyatro'da Zülfü Livaneli'nin “Livaneli ile Sevdalım Hayat Şarkılar ve Öyküleri” adlı konserine katıldı

İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ve kızı ile Antik Tiyatro'ya girdikten sonra girişte kendisini alkışlayan vatandaşların yanına geri gelerek vatandaşlarla kısa süre sohbet ederek, konser alanına geçti. Ekrem İmamoğlu’nu alkışlarla karşılayan vatandaşlar “Ekrem Başkan” sloganları atarken, bazı vatandaşlar da fotoğraf çektirebilmek için birbirleriyle yarıştı. 

Zülfü Livaneli'nin sahneye davet ettiği Ekrem İmamoğlu kısa bir konuşma yaptı. Konuşması zaman zaman tezahürat ve alkışlarla kesilen İmamoğlu, şunları söyledi:

“Siz güzel insanlara ve bu güzel Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e hiçbir zaman mahçup olmak istemem.Değerli belediye başkanımız Bodrum’a hizmet edecek biz de İstanbul’a hizmet edeceğiz. Milletçe Türkiye’de güzel mutlu, huzurlu, kötülüklerden, kötü dilden uzak, insanları usandıran bıktıran, o bağırıp çağıran anlayıştan uzak güzel günlerde güzel bir geleceğe uzanalım istiyoruz. İnsanların içinde umutsuzluk varsa, hani bazen umutsuzluk olur, Zülfü Livaneli’yi okuyun dinleyin, o size umut verecektir. İyi ki Zülfü Livaneli var, bu toprakların yetiştirdiği güzel insanlar var. Onlar bizim ışığımız.” 

SANAT SEVERLER KONSERE AKIN ETTİ

Bodrum’daki sanatseverler, Sevdalım Hayat’a büyük ilgi gösterdi. Biletleri kapalı gişe olan konserde dinleyiciler Antik Tiyatro’yu saatler öncesinden doldurdu. Zülfü Livaneli ve Sevdalım Hayat ekibini dinlemeye gelenler arasında birbirinden ünlü isimler de vardı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Sıla Gençoğlu, Ali Sunal – Nazlı Kurbanzade, Deniz Çakır, Mahsun Kırmızıgül –Ece Binay, Nur Fettahoğlu, Kubat, Cem-Ümit Boyner, Yasemin Aloğlu, Ayşegül Dinçkök, Türkan Sabancı, Zeynep Çarmıklı, Ayşe Çavuşoğlu ve Ayşe Boyner, Livaneli’yi izlemeye gelenler arasındaydı.

‘SEVDALIM HAYAT’ YENİDEN ANTİK TİYATRO’DA SANAT SEVERLERLE BULUŞACAK

Antik Tiyatro’daki ilk gününde büyük bir coşku ve heyecanla karşılanan, Rengim Gökmen ve orkestrasının her bir nota ile seyirciye muhteşem anlar yaşattığı Sevdalım Hayat, yoğun istek üzerine 5 ve 23 Ağustos’ta yeniden Bodrumlularla buluşacak.

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com