20 Nisan 2024 Cumartesi

BUTİK OTELDE YANGIN PANİĞİ!

BHM
20.10.2020 11:59
BUTİK OTELDE YANGIN PANİĞİ!
Bodrum’da bir butik otelin çatı katında çıkan yangın ilçe merkezinin birçok yerinden görüldü. Çevrede koru ve paniğe sebep olan yangını itfaiye ekipleri söndürdü.

Neyzen Tevfik Caddesi’ndeki bir otelin çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın başladı. Kısa sürede büyüyen yangın, çatı katındaki personel lojmanının büyük bölümünü sardı. O esnada otelde ve çatı katında bulunanlar tahliye edildi.

Yangın esnasında Neyzen Tevfik Caddesi’nde faaliyet gösteren restoranlardaki vatandaşlar, yangını endişeli gözlerle takip etti. İhbar üzerine Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri yangın yerine sevk edildi. İlçenin birçok merkez mahallesinden görülen alevlere yangın merdiveni yardımıyla müdahale eden itfaiye ekipleri yangını söndürdü.

Yangında oteli çatı katındaki lojmanda büyük çapta maddi hasar oluştu. Otelin bitişiğinde bulunan binada da maddi hasar meydana geldi. Yangın esnasında fenalaşan işletme sahibine 112 Acil Sağlık ekipleri müdahale etti. Yangının çıkış sebebi ile ilgili inceleme başlatıldı.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com