13 Mayıs 2024 Pazartesi

Bodrum Siyasetinde Rıza Karakaya Süprizi!

BHM
22.02.2024 19:09
Bodrum Siyasetinde Rıza Karakaya Süprizi!
CHP’nin Bodrum belediye meclisinde ilk sırayı Nadir Ataman’ı atamasına tepki gösteren Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, Cumhur İttifakı 1. Sıra meclis adayı oldu.

CHP’nin Bodrum belediye meclisi sıralamasına tepki gösteren ve ilk sıraya İstanbul Büyükşehir belediye meclis üyesi Nadir Ataman’ın atanmasına sosyal medya hesaplarından tepki gösteren B.B. Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, bugün Cumhur İttifakı saflarından 1. Sıra meclis üyesi adayı oldu.

Mustafa Paşalı’nın Yerine Rıza Karakaya

Bodrum siyasetinde bomba etkisi yaratan gelişmede Rıza Karakaya, Mustafa Paşalı’nın meclis üyesi adaylığından çekilmesiyle yerine 1. sıra adayı oldu. 13 yıldır Bodrumspor başkanlığı yaptığını hatırlatan Rıza Karakaya; “CHP listelerine dayatmayla Bodrum’la hiç ilgisi olmayan bir ismin konması sadece beni değil, hem Bodrum hem de Muğla’da CHP’lileri bile çok mutsuz etti. Bu kişi belki çok iyi bir insan olabilir. Ama Bodrum’da ön seçim sonucuna bile riayet edilmemesi beni çok üzdü. Çok değer verdiğim ve kıramayacağım ağabeyim Mustafa Paşalı bana kendi yerine benim aday olmamı teklif etti. Bundan sonra davamız Bodrum. İthal adaylara tepki veren herkesin oyuna talibim. Mehmet Tosun başkanımla birlikte Bodrum için çok çalışacağız. ” dedi.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Hacı Dalda da Rıza Karakaya’nın aralarına katılmasından dolayı çok mutlu olduklarını, daha önce Bodrumspor yönetiminde birlikte çalışmaktan mutluluk duydukları Karakaya’yla Bodrum’a hizmet yolunda birlikte mücadele edeceklerini söyledi.

Kaynak: Sokak Haber 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com