19 Nisan 2024 Cuma

‘Bodrum Serbest Düşüşte!’

BHM
20.06.2022 19:46
‘Bodrum Serbest Düşüşte!’
Yarımadanın her yerinde inşaatlar turizmi bitirme noktasına getirdi!

İnşaat yasaklarına rağmen Bodrum ilçe merkezinde, 3 iş makinesi ve onlarca kamyonla yıkım ve hafriyat işleri yapılıyor. Çevre esnafı ve bölgede yaşayan mağdur vatandaşlar yetkililere çağrıda bulunarak duruma isyan ediyor. 

İnşaat faaliyetleri ile ilgili şikayetler artışta!

Turistlerin akın etmesiyle iyice kalabalıklaşmaya başlayan Bodrum’da şu günlerde, ‘1 Haziran 2022’ tarihinden itibaren resmen başlayan inşaat yasaklarına rağmen iş makineleri, tozu dumana katarak yıkım işlemlerini sürdürüyor. Bodrum yarımadasının her yerinden vatandaşlardan yoğun inşaat şikayetleri geliyor.

Denetimlerin yeterince yapılmaması da tepkilere neden oluyor.

Vatandaş toz ve duman mağduru!

Bodrum ilçe merkezinde yer alan Caferpaşa Caddesi’nde, 3 iş makinesi ve onlarca kamyonla yıkım ve hafriyat işi yapılıyor. Çevre esnafı ve bölgede yaşayan vatandaşlar ise gürültünün yanı sıra özellikle toz ve dumandan mağdur olmuş durumda.

Bodrum’un en işlek noktaları Neyzen Tevfik Caddesi boyunca Marina’dan ve turistlerin yoğun olarak konakladığı Gümbet’ten gelen turist taşıyan minibüsler de bu hengamede kamyonları bekliyor. Toz duman içinde kalan yolda adım adım ilerlemeye çalışan minibüslerin içindeki turistler de olan bitene karşı şaşkın!

Turizmin kanayan yarası durmuyor…

Turizmin kanayan yaralarından biri olan sezon ortasına taşınan inşaat çalışmaları, ülkemizin dünyaya açılan yüzü Bodrum’da turizmi adeta bitirme noktasına getiren nedenler arasında…

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com