19 Nisan 2024 Cuma

BODRUM’DA SAHİLİN PARMAKLIKLARLA KAPATILMASI TEPKİ ÇEKTİ… “SAHİL KİMSENİN BABASININ MALI OLAMAZ!”

BHM
03.05.2022 21:10
BODRUM’DA SAHİLİN PARMAKLIKLARLA KAPATILMASI TEPKİ ÇEKTİ… “SAHİL KİMSENİN BABASININ MALI OLAMAZ!”
Bodrum - Yalıkavak sahilinde geçişi engelleyecek şekilde yapılan demir parmaklıklar ve kapı, sosyal medyada vatandaşların tepki göstermesinin üzerine zabıta ekiplerince kaldırıldı. Site yönetimine ise Kabahatler Kanununa istinaden para cezası verildi.

Bodrum’un Yalıkavak mahallesine bağlı Tilkicik Koyundaki bir sitenin yönetimi tarafından iddiaya göre güvenlik amacıyla deniz kenarına demir parmaklık ve kapı yaptırıldı.

Vatandaşların sahilden geçişine engel olan parmaklıklar, büyük tepkiye neden oldu. Sosyal medyadan söz konusu bölgeden fotoğraf ve videolar paylaşıldı.

Bu rezilliğin bir son bulmasını istediğini haykıran vatandaşlar, "Zabıta gelip kaç kere buradaki duvarın yıkılması gerektiğini söylese de hiçbir şey olmuyor. Üstüne yetmezmiş gibi demir parmaklık örüp kilit taktılar. Hiçbir yetkili konuyla ilgilenmiyor. Bu rezilliğin son bulmasını istiyoruz. Sahil kimsenin babasının malı olamaz." diyerek yetkilileri göreve çağırdı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Bodrum Belediyesi Zabıta ekipleri, inceleme yaparak sahilde geçişi engelleyen parmaklıkların kaldırılması için çalışma başlattı. Demir parmaklıları keserek sahili eski haline döndürdü.

Site yönetimine ise Kabahatler Kanunu uyarınca para cezası uygulandı.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com