11 Nisan 2024 Perşembe

Bodrum’da deniz üzerinde kış etkinlikleri Primetime’da

BHM
20.12.2022 11:56
Bodrum’da deniz üzerinde kış etkinlikleri Primetime’da
Primetime Cruise, Bodrum’da kış turizmine katkı sunuyor… Türkiye’nin etkinlik ve eğlence gemisi olarak 2011 yılında Bodrum’da inşa edilen Primetime gemisi, uzun bir süre İstanbul’da hizmet verdikten sonra dönüş yaparak artık Bodrum’da hizmet vermeye başladı.

Bodrum’un yeni trendi olan Hint düğünlerine ve lüks segmentteki yabancı konukların etkinliklerine ev sahipliği yapan Primetime, bu yıl bir ilk olarak kış aylarında da hizmet veriyor. Primetime, kış turizmi etkinliklerinin giderek arttığı ve turizm sezonunun uzadığı Bodrum’da, konuklarını kış aylarında konforlu salonlarıyla deniz üzerinde ağırlamaya başladı. 

Konuklarına 5 yıldızlı otel konforunu deniz üzerinde yaşatan Primetime, ilk kış etkinliğine geçtiğimiz haftalarda Bodrum’da düzenlenen İklim Zirvesi sonrasında konferans katılımcılarını Bodrum Belediyesi’nin düzenlediği akşam yemeğinde ağırlayarak ev sahipliği yaptı. 

Gemide eğlence dolu bir yılbaşı balosunun da düzenleneceğini belirten Primetime yetkilileri, yeni yılı deniz üzerinde düzenlenecek baloyla karşılamak isteyen Bodrum sakinleriyle Bodrum’daki yerli ve yabancı turistleri beklediklerini ifade ettiler.

Balo salonu, sahnesi, toplantı alanı ve geniş güvertesiyle Primetime, açık ve kapalı şık alanlarıyla dört mevsim yüzünü güneşe çeviren Bodrum’da, deniz üzerinde konuklarına Bodrum’un eşsiz güzelliklerini de yakından izleme keyfini sunuyor.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com