27 Nisan 2024 Cumartesi

TİP Muğla Milletvekili Adayı Aslantuğ: 'Hesap soracağız!'

BHM
23.04.2023 14:58
TİP Muğla Milletvekili Adayı Aslantuğ: 'Hesap soracağız!'
TİP Muğla milletvekili adayı Mehmet Aslantuğ, Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Akbelen Ormanı'nda termik santrallere linyit sağlayan açık maden ocağı için kesilen ağaçların olduğu alandan seslendi.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Muğla Milletvekili adayı Mehmet Aslantuğ, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için paylaştığı videoda, Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Akbelen Ormanı'nda kurulmak istenen maden sahasının yarattığı ekoloji tahribatına dikkat çekti.

Aslantuğ, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda şöyle dedi:

"Ülkenin bugününe ve yarınına değil, halkına ve halkının yararına değil; birilerine çıkar sağlamak üzere böyle bir vahşete tanıklık ediyoruz.

Kâh burada Milas ormanlarında, kâh Kaz Dağları'nda, kâh Karadeniz'de ya da yurdun birçok yerinde insan hak ve özgürlüklerin peşine düşen arkadaşlarımız, başkaca dertlere elini uzatan, bedenini uzatan arkadaşlarımız; 'kişisel konforundan' vazgeçip kendini bu vandallıkların önüne atan insanlar vatan haini ve bunları yapanlar da vatanperver ise, biz vatan haini olmayı göze alıyoruz. Hesap soracağımızı beyan ediyoruz.

Yüzlerce köyü, köylüğü; insanın vicdanına emanet doğayı ve diğer canları talan edenlere; vahşi, şahsi çıkarı için çocukların geleceğini çalanlara inat:

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Kutlu olsun."

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com