29 Nisan 2024 Pazartesi

KOCADON'UN YANITI SERT OLDU

BHM
29.08.2018 08:58
KOCADON'UN YANITI SERT OLDU
Bodrum’da basın mensupları ile bir araya gelen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Hürriyet köşe yazarı Mehmet Y. Yılmaz’ın 26 Ağustos günü yazdığı  “Bari rüşveti paylaşalım!” başlıklı köşe yazısında Bodrum belediyesi ile ilgili rüşvet iması yapmasına sert sözlerle karşılık verdi. Mehmet Kocadon, “Bu güzel ağabeyim yaşlanmıyor bence ihtiyarlıyor” dedi.

Hürriyet Köşe Yazarı Mehmet Y. Yılmaz, Bitez Mahallesi’ndeki bir mekanın gece saat 03.00’a kadar canlı müzik yaptığını ve gürültüden kimsenin uyuyamadığını iddia ederek kaleme aldığı yazısında mekanın birilerine rüşvet verdiği imasında bulundu. 

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon dün düzenlenen basın toplantısında Mehmet Y. Yılmaz'ı iddiaları için sert şekilde eleştirdi. Başkan Kocadon, “Tatil sezonunu değiştirmesi lazım. Benim ona tavsiyem Kasım 15 ile Nisan 15 arası Bodrum’a tatile gelsin, daha mutlu olur Bodrum’da. Bir daha söylüyorum yaşlanmak ayrı bir şeydir, ihtiyarlamak ayrı bir şeydir. Hepimiz yaşımızı alabiliriz, hepimiz olgunlaşabiliriz, önemli olan ihtiyarlamamaktır. Demek ki bu güzel eğlence yerlerinden beslenen ağabeyimiz artık ihtiyarlama moduna girmiştir. Onun için benim ona tavsiyem Kasım 15 ile Nisan 15 arasında Bodrum’a tatile gelsin” ifadelerini kullanarak sözlerine şöyle devam etti: 
 
“Biliyorsunuz Bodrum’u çok seven bir gazeteci arkadaşımız Pazar günü mü ne köşesinde bir yazı yazdı. İşte esasında bu yazının altında yatan gürültü ile ilgili bir şikayet. Fakat onu öyle bir yazmış ki bütün Muğla’nın kamu yöneticilerini töhmet altında bırakmış. Hâlbuki kendisi Bodrum’u çok sevmesine rağmen ve özellikle köşe yazılarını takip ettiğinizde hoşgörü üzerine ve o gece gittiği eğlence kulüplerinde dinlediği şarkılar üzerine çok güzel yazı yazan bir ağabeyimizdir. Fakat bu ağabeyimizin bu son yazısı hepimizi çok üzmüştür. Bu da şunu gösteriyor, bugüne kadar ilham aldığı bu eğlence yerlerinden olsun, hatta bu eğlence yerlerine gidebilmek için yaşam tarzını bile değiştirdi, farklı bir boyuta geçti. Ama bu gittiği eğlence mekânlarında dinlediği şarkılarla ilgili yazılar yazardı, aşkla ilgili çok güzel mesajlar verirdi. Hoşgörüden bahsederdi, iyilikten bahsederdi ama bütün bu yazdıklarını yazdığı yazıyla maalesef farklı bir boyuta taşıdı ve kendisine yakışmadı. Ama ben şunu söylüyorum tabi ki kızgınlık ile yazılmış bir yazı olabilir. Ama ben kendisine şunu söylemek istiyorum bu kadar hoşgörüden bahseden bir büyüğümüzün, böyle bir şikâyeti belediyeye bildirmesi ya da kolluk kuvvetlerine bildirmesi yeterli olacaktı. Bu da gösteriyor ki insanlar yaşlanma ile ihtiyarlamayı karıştırıyorlar. Bu güzel ağabeyim yaşlanmıyor bence ihtiyarlıyor” dedi.
BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com