29 Nisan 2024 Pazartesi

ARAS: BODRUM’A BEGONVİL FESTİVALİ GELİYOR

BHM
21.03.2019 11:11
ARAS: BODRUM’A BEGONVİL FESTİVALİ GELİYOR
CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras, Bodrum’un dünyaca ünlü begonvillerini Türkiye’nin ve dünyanın her köşesine göndermek için harekete geçeceğini belirtti. Aras’ın projeleri arasında bir de Begonvil Festivali var…
CHP Adayı Aras Bodrum’daki begonvil üreticileriyle bir araya geldi. Yarımadadaki begonvil üreticilerini tek çatı altında birleştirmek için kolaylaştırıcı olacağını belirten Aras, “Bodrum’un özlediğimiz kent kimliğini yeniden dizayn etmek için kolları sıvadık. Bodrum’un tüm sokakları, caddeleri, mavi beyaz evleri, begonvillerle bezenecek. Bununla da yetinmeyeceğiz, Bodrum’la özdeşleşen begonvillerimizi Türkiye’ye dünyaya ihraç edeceğiz” diye konuştu.
 
Kooperatifleşerek begonvil üretimini artırmak ve daha geniş bir pazara yayılmak istediklerini anlatan üreticiler, CHP Adayı Aras’tan arazi ve sulama konularında destek istediler.
 
Bodrum’un otantik ve kendine has kent kimliğini yeniden hayata geçireceğini her fırsatta dile getiren Aras, “Tarihi ve yerel değeri büyük olan begonvillerimizi kent peyzajında kullanacağız ve bir marka haline getirerek Bodrum Begonvil Festivali’ni organize edeceğiz. Bodrum’u begonvilleştirme projesini biz başlatacağız” dedi.
 
 
BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com