19 Nisan 2024 Cuma

YEŞİL - BEYAZLILAR TUR ATLADI

BHM
01.11.2018 10:10
YEŞİL - BEYAZLILAR TUR ATLADI
Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur maçında Bodrum Belediyesi Bodrumspor evinde Spor Toto Süper Lig temsilcisi Demir Grup Sivasspor'u 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Hafta içi olmasına rağmen Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Bodrumlu futbolseverler yoğun ilgi gösterirken, Yaklaşık 3 bin kişinin izlediği karşılaşmayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, siyasi parti ve STK temsilcileri de izledi.

B.B.Bodrumspor, ilk kez bir Süper Lig ekibiyle karşılaştığı mücadelede konuk ekipten Rybalka'nın 13'üncü dakikada kendi kalesine attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Maçın 82'nci dakikasında Cem'in golüyle farkı 2'ye çıkaran Bodrum ekibi karşısında Sivasspor'un 90+5'inci dakikada Kone ile bulduğu gol konuk takıma yetmedi ve Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Sivasspor'u 2-1 mağlup ederek bir üst tura yükseldi.

Maç sonu ise statta büyük bir sevinç vardı. Ligde son üç haftadır puan alamayan Bodrumsporlu futbolcuları tribünlere çağıran taraftarlar, takım lehine uzun süre tezahürat yaptı. 

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com