28 Mart 2024 Perşembe

VELİLERİN DEĞİL ÇOCUKLARIN TERCİHİ

BHM
03.12.2014 17:43
 VELİLERİN DEĞİL ÇOCUKLARIN TERCİHİ
2014 eğitim sezonun başında açılan Harvard Dil Okulu & Etüt Eğitim Merkezi , çocukların ve özellikle velilerin ilk tercihi oluyor. 

Bir çok anne baba çocuklarına ödev yaptırırken stres yaşıyor. Çalışan aileler için durum daha da can sıkıcı olabiliyor. Anne Babalar, çocuklarının okuldan çıktıktan sonra  temiz, güvenli, huzur dolu bir ortamda ödevlerini bitirmiş olmalarını arzu ediyor. Harvard Dil Okulu & Etüt Eğitim Merkezi, velilerin tam istediklerini sunuyor. Bu merkezde sadece velilerin isteklerine değil, bir o kadar da öğrencilerinin isteklerine de cevap vermeye çalışıyor. Öğrencilere yalnız ödev yaptıran bir kurum olmak yerine ödevleri dışında becerilerini de geliştirici faaliyetlerle onlarında mutlu olmalarını sağlıyorlar.

Harvard Dil Okulu & Etüt Eğitim Merkezi, uzman, deneyimli, güler yüzlü kadrosuyla çocukların eğitimlerinde onların yanında olmayı amaç edinmiş bir ekiple hizmet veriyor.

Harvard Dil Okulu & Etüt Eğitim Merkezi  ödev çalışmaları, 1. Sınıflar için okuma- yazmaya hazırlık çalışmaları, İlk ve ortaokul öğrencilerine grup  çalışmaları, öğrenci koçluğu,  öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı, ileri teknoloji ve kalite ile donatılmış dersliklerle hizmet veriyor. Çocuklara eğlenceli teneffüs zamanları sunabilmek için, oyun parkı  ve dans stüdyosu ile hafta arası hizmet veriyor.

 Haftasonu ise bu güzel mekan; uzman eğitmenler eşliğinde seramik, resim, müzik (orff Enstrümanları), Heykel, Çevre gezileri, Model uçak yapımı, satranç, çocuk yogası, anne – çocuk yogası, Latin dansı, Bodrum Bisiklet Kulübü ile bisiklet turları ve oyun grubu ile kapılarını açık tutuyor.

Aynı zamanda Tüm dünyada geçerliliği olan “ Linguafolio Sertifika”lı Harvard Language School dil programı ile yetişkinlere de eğitim vermektedir.

 

İletişim ; Çırkan cad. No: 2 Jandarma kavşağı – Bodrum

Tel: (0252) 317 20 50 / Gsm (0532) 280 48 01

bilgi@bodrumharvard.com / www. bodrumharvard.com

 

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com