26 Nisan 2024 Cuma

VELİLER SINAVDA, ÖĞRENCİLER BAHÇEDE

BHM
09.04.2019 09:18
VELİLER SINAVDA, ÖĞRENCİLER BAHÇEDE
Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "Ben Değerliyim" projesi kapsamında veliler için düzenlediği "Geliştiren Anne Baba" konulu sınav dün gerçekleştirildi.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Ben Değerliyim" projesi kapsamında, öğrenci velileri Doğan CÜCELOĞLU'nun "Geliştiren Anne-Baba" kitabını okudular ve ardından 08/04/2019 Pazartesi tarihinde aynı kitaptan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce hazırlanmış 50 soruluk bir sınava tabi tutuldular.

İlçede bulunan resmi/özel okul ve kurumlarda öğrencisi olan (Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Lise) velilerin katılımına açık olan yarışmaya başvurular 07/03/2019 tarihinde sonlanmıştı. Sınav merkezi olarak belirlenen 11 okulda veliler sınava girerken, öğrencilerin anne, babalarının rolünü üstlenip onların sınavlarının bitmesini okul bahçesinde beklemeleri sıcak ve sempatik görüntüler meydana getirdi.

Sınav merkezlerine yaptıkları ziyaretlerde İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin GEÇİN ve projeden sorumlu Şube Müdürü Mesut TOPALOĞLU, sınava katılan veliler tarafından yapılan olumlu dönüşlerden çok mutlu olduklarını belirttiler. Geçin konu ile ilgili:" Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ederek bu projede hem bizlere destek olan hem de kendi evlatlarına iyi birer rol model olmaya çalışan anne ve babaları canı gönülden desteklemekteyiz." diye konuştu.

Yarışma sonucunun 22 Nisan tarihine kadar  Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açıklanacağı belirtildi.

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com