19 Nisan 2024 Cuma

TİYATRO HAYALET SUNAR: AŞK BİR ŞEY DEĞİLDİR

BHM
20.09.2019 10:37
TİYATRO HAYALET SUNAR: AŞK BİR ŞEY DEĞİLDİR
Aykut Ünal ve Ececan Gümeci' nin oynadığı iki kişilik oyun, 24 Eylül Salı akşamı Delfi Arena Sahne'de tiyatroseverler ile buluşacak.

Aykut Ünal ve Ececan Gümeci, kısa bir süre önce Bodrum’a yerleşen iki sanatçı… Gelir gelmez önce nikah kıydılar, sonra kolları sıvayıp “Tiyatro Hayalet”i kurdular. Onlar ‘Tiyatro iyileştirir’ diyerek Bodrum’da hayata geçirmeye hali hazırda başladıkları projeler ile Bodrum'lu sanatseverleri tiyatro sahnesiyle buluşturmayı hedefliyorlar.

24 Eylül Salı akşamı saat 21:00'da izleyicilerin beğenisine sunulacak olan, Şahin Örgel'in kaleme aldığı "Aşk Bir Şey Değildir" adlı oyun, tek perde hüzünlü bir evlilik komedisi. 

Modern Çağda evlilik çatısı altında kadın ve erkek ilişkisinin masaya yatırılıp sorgulandığı; sorumluluk, kıskançlık, sadakat, özveri, güven ve aşkın iredelendiği oyun, evli çiftin yer yer komik, kimi zaman hüzünlü halleri ile seyirciye dokunan aşk hikayesidir. Teknolojinin birer nimeti olan iletişim araçlarının ilişkilere nasıl yön verdiğini ama en önemlisi aşkın ve sevginin evrensel olduğunu anlatan ve izleyicinin mutlaka kendinden bir şeyler bulacağı modern ve trajikomik bir evlilik serüveninin sahneye taşınmış halidir.

Geçtiğimiz aylarda Herodot Kültür Merkezi'nde sahnelenen ve hayli beğeni toplayan oyun, Bodrum'lu tiyatroseverler ile bu kez Delfi Arena Sahnesi'nde buluşuyor. Biletler İmge Kitabevi'nden, Biletix ve gişeden temin edilebilir.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com