18 Nisan 2024 Perşembe

THE BODRUM CUP İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

BHM
13.10.2019 13:10
THE BODRUM CUP İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
Akdeniz’in en büyük yelken festivali The Bodrum Cup, 31. yılında da efsanevi yarışları, konserleri ve etkinlikleriyle 21 – 26 Ekim 2019 tarihleri arasında unutulmaz anlar yaşatacak.

Amerikan Hastanesi’nin isim sponsorluğu ve “2018-2019 Dünya’nın En İyi Süper Yat Marinası” Yalıkavak Marina’nın ana sponsorluğunda 31. yılını kutlayan uluslararası yelken festivali The Bodrum Cup için geri sayım başladı. The Bodrum Cup dünyanın dört bir yanındaki binlerce yelkenciyi ve yelken tutkununu 21 – 26 Ekim 2019 tarihlerinde Bodrum’da ağırlamaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıl İstanbul Boğazı’ndan başlayan yarışlarıyla önemli bir ilke imza atan  The Bodrum Cup, çoğunluğu klasik ve ahşap olan 150 yatın katıldığı bu yılki yarışta 22 Ekim Salı günü Bodrum – Bodrum Etabı’nda, 23 Ekim Çarşamba günü Bodrum – Kissebükü Etabı’nda, 24 Ekim Perşembe günü Kissebükü – Kissebükü Etabı’nda, 25 Ekim Cuma Kissebükü – Gümüşlük Etabı’nda ve 26 Ekim Cumartesi günü Gümüşlük – Yalıkavak Marina Etabı’nda kıyasıya bir mücadeleye ev sahipliği yapacak.

21 Ekim’de açılış konseri ile başlayacak yarışta Organizasyonun komodorluk görevini yürüten Arsenal Futbol Kulübü’nün eski eş başkanı ve Premier League’in kurucularından David Dein, İngiltere’den getirdiği profesyonel ekiplerle bu sene de her zamanki yerini alacak. “Take It Easier” isimli yatıyla 11 yıldır yarışa katılan ve son iki yıl kendi kategorisinde birincilik kupasını kaldıran David Dein, her yıl olduğu gibi bu yıl da yarışlara renk katacak.

Bültenden:

"The Bodrum Cup hakkında
Era Bodrum Yelken Kulübü tarafından başlatılan The Bodrum Cup, dünyanın dört bir yanındaki yelken
sporcularını ve meraklılarını Bodrum’da bir araya getiren uluslararası bir yelken yarışıdır. Güneşe dayalı turizm
algısını değiştirerek güneş ve rüzgâr turizmini tercih nedeni yapan The Bodrum Cup, aktif olarak koylar
hakkında farkındalık yaratmanın yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projelerinde de yer almaktadır.
Organizasyon, 2017 yılında 150 yat, 1500 yelkenci ve 8000 izleyiciye ulaşmıştır. The Bodrum Cup bu yıl yarış
ve etkinliklerle dolu 31. yılını kutlamaktadır. "

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com