19 Nisan 2024 Cuma

TARAFTAR DERNEKLERİ İZMİR İÇİN BİR ARAYA GELDİ

BHM
02.11.2020 14:11
TARAFTAR DERNEKLERİ İZMİR İÇİN BİR ARAYA GELDİ
İlçede Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Göztepe taraftar dernekleri ile Bodrumspor’un 1931 Taraftarlar Derneği ile Asi Tayfa Grubu, İzmir’deki depremzedeler için yardım kampanyası başlattı.

Bodrum'da bazı futbol kulüplerinin taraftar grupları bugün Denizciler Meydanı’nda ilçedeki kişi, kurum ve kuruluşlara İzmir depreminde mağdur olan vatandaşlarımıza yönelik destek çağrısında bulundu. Asi Tayfa sözcüsü Tamer Yaman "Taraftar gurupları olarak İzmirli kardeşlerimize yardım elini uzatmak vicdani görevimizdir. belediyemiz ile birlikte her türlü desteği vereceğiz" dedi.

skele Meydanı’nda toplanan derneklerin yöneticileri ve üyeleri tüm Bodrumlulara yardım çağrısı yaptı. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşların, taraftar derneklerinin sosyal medya hesaplarından iletişime geçebilecekleri bildirildi. 

Depremde yaşamını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Uğur Özçayır, kampanya hakkında şunları söyledi: 

“Bodrumlu taraftar grupları olarak ülkemizin dört bir yanında mağdur olanların yanında olmayı kendimize ilke edindik. Gönüllülük esasına bağlı kampanyaya destek vermek isteyenler bize ulaşabilirler. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon bu kampanyaya destek olacaklarını bildirdiler. Yardım konvoyunun ne zaman çıkacağı belediyemiz tarafından bize bildirilecek. Yardım yapmak isteyenlerin taraftar gruplarının sosyal medya hesaplarını takip etmelerini rica edeceğim. İhtiyaç duyulan malzemeler kadın pedi, çocuk bezi, çocuk maması gibi ihtiyaçlar. Kullanılmış ikinci el malzemeleri getirmemelerini Bodrum halkından özellikle istirham ediyorum. Kahve, hazır çorba gibi gıda maddelerine de ihtiyacımız var. Bu yönde yoğunlaşırken yaralarını bir nebze olsun sarmaya çalışacağız.” 

Galatasaraylılar Derneği Başkanı Fatih Efe de Bodrum’un farkındalıklar kenti olduğunu belirterek, kampayaya herkesin destek vermesi ve sonuçlarının alınmasını temenni ederken, Göztepeliler Derneği Başkanı Ümit Çetinalp “Bir İzmirli olarak bu kampanyaya katılan ve bunu başlatan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın” dedi. 

Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mert Sayın da “Rakiplerimizle tüm mücadelemiz sahada ve tribünde. Söz konusu Türk Bayrağı ve Türk Milleti olduğu zaman hepimiz biriz” şeklinde konuştu.  

Bodrumspor 1931 Taraftarlar Derneği ile Asi Tayfa Taraftar Grubu olarak İzmir’in acılarını paylaştıklarını ifade eden Tamer Yaman, “Bu kötü günler birlik ve beraberlik mesajını ne kadar çok verirsek daha kolay atlatılır diye umuyoruz. Tüm taraftar gruplarına burada oldukları için teşekkür ediyorum. Tüm yardımsever dostlarımızı bekliyoruz. Hepimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı. 

Yardım malzemelerinin Bodrum Belediyesi aracılıyla İzmir'e ulaştırılacağı kampanyaya, Bodrum Ticaret Odasının da destek verdiği kaydedildi. 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com