18 Nisan 2024 Perşembe

SURVIVOR FİNALİ BODRUM'DA

BHM
29.06.2019 18:20
SURVIVOR FİNALİ BODRUM'DA
Ekranların sevilen programı Survivor’ın 2019 Finali 30 Haziran – 1 Temmuz tarihlerinde Bodrum Kalesi’nde yapılacak.
Bu sezon Türkiye – Yunanistan takımlarının yarıştığı ve her hafta bir takımdan yarışmacının elendiği Survivor finali adım adım yaklaşıyor. Final yarışlarında bu yıl değişikliğe giden Acun Ilıcalı, finali Atina ve Kıbrıs yerine, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da girişimleriyle Bodrum’da yapmaya karar verdi.
 
TV8 ekranlarında seyirci ile buluşan Survivor 2019’da rekabetin her geçen gün daha kızışmasıyla birlikte geri sayım heyecanı da başladı. Bu sezon toplamda 32 yarışmacının yer aldığı Survivor’da geriye 12 isim kaldı. Şubat ayından bu yana ekranlarda olan Survivor, final yaparak 2019 yılının şampiyonunu belirleyecek. Survivor 2019 finali Bodrum’da yapılacak. Survivor ekibinin ise Bodrum’da yapılacak finalle ilgili altyapı hazırlıklarına başladıkları öğrenildi.
 
Bodrum belediye Başkanı Ahmet Aras, “Finalin Bodrum’da yapılması için çalıştık. Acun Ilıcalı ile yaptığımız görüşmeler ile sonuca ulaştık. Yarışmanın aksaksız yapılması için her türlü çalışmayı yapıyoruz.” dedi.
 
Konseyde hızlı elemelerle ilgili bilgi veren Ilıcalı, “Finale doğru gidiyoruz ve artık elemeler de hızlanacak. Önümüzdeki hafta hızlı elemeler başlayacak. Çarşamba ve perşembe üst üste iki dokunulmazlık oynayacaksınız. Perşembe akşamı bir veda olacak. Hem aday konseyi hem de veda olacak. Bundan sonraki konseylerde adaylar çıkacak ve adaylar hızlı bir şekilde elenmeye başlayacak. Önce birinci dokunulmazlık, ardından ikinci dokunulmazlık oynanacak. O akşam adaylar çıkacak ve hemen eleme olacak” ifadelerini kullandı.
 
30 Haziran – 1 Temmuz tarihlerinde Bodrum Kalesi’nde yapılacağı öğrenilen final için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.
BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com