29 Mart 2024 Cuma

SURVIVOR'DA BODRUM'DAN YİĞİT ALP POYRAZ YARIŞACAK

BHM
05.01.2021 11:43
SURVIVOR'DA BODRUM'DAN YİĞİT ALP POYRAZ YARIŞACAK
TV8’in sevilen programı Survivor’ın bu yılki kadrosunda, Bodrum’dan da bir isim var. 26 yaşındaki Yiğit Alp Poyraz, Survivor Türkiye’de Bodrum’u temsil edecek.

Survivor Türkiye 2021 gönüllüler takımı kadrosu açıklandı. Yarışmacılar önceki gün THY’den kiralanan özel bir uçakla Dominik’e gitti. TV8 ekranlarında her sezonu ayrı bir ilgiyle ve heyecanla takip edilen Survivor yarışmasında bu sezon Bodrum’dan Yiğit Poyraz da gönüllüler takımında yer alıyor. 9 Ocak’ta başlayacak Survivor 2021 kadrosunda yer alan 26 yaşındaki Yiğit Poyraz, atletik fiziği kadar aldığı eğitimle de dikkat çekiyor. Robert Kolej ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Poyraz, daha şimdiden Survivor’ın şampiyon adayları arasında gösteriliyor. 

YİĞİT POYRAZ KİMDİR?

Kent Medya Grubu’nun sahipleri Asiye-Oğuz Poyraz çiftinin ilk çocukları olan Yiğit Poyraz, 26 Aralık 1994 tarihinde İstanbul’da doğdu. Poyraz, ilk ve Orta öğrenimini Sakarya ve Bodrum’da tamamladı. 2009 yılında Robert Kolej’i yatılı olarak kazanarak İstanbul’a yerleşen Poyraz, Robert Kolej’den sonra girdiği Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümünü bitirdi. Üniversite eğitiminin 1 yılını Avustralya’nın dünyaca ünlü üniversitelerinden Sydney Üniversitesi’nde misafir öğrenci olarak tamamladı.
8 yaşından beri basketbol oynayan ve bir spor tutkunu olan Yiğit Poyraz, 2 senedir halalarıyla birlikte İtalyan ve Amerikan markaların üretimi ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapıyordu. 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com