19 Nisan 2024 Cuma

SÜPERENDURO HEYECANI BODRUM'DA!

BHM
16.10.2019 12:53
SÜPERENDURO HEYECANI BODRUM'DA!
Bodrum Türkiye Süperenduro Şampiyonası’nın 4. Ayak yarışlarına ev sahipliği yapacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu Halikarnassos Süperenduro Şampiyonası 4. Ayak yarışları için geri sayım başladı.

Halikarnas Motor Sporları Kulübü Başkanı Faysal Şefkatlioğlu, 26-27 Ekim’de gerçekleştirilecek şampiyona öncesinde Kızılağaç Mahallesi’ndeki parkurda basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Şefkatlioğlu, Bodrum’da ilk defa düzenlenen süper enduro yarışlarının en çok izlenen motor sporlarının başında geldiğine dikkati çekti. Yarışlar için hazırlanan parkurun motorcuları zorlayacağını belirten Şefkatlioğlu, 6 kategoride yapılacak yarışlarda dünya şampiyonalarındaki çıtayı yakalayabilmeyi hedeflediklerini bildirdi.

Şampiyona ile ilgili hazırlıkları inceleyen Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Ulusal bir yarışmaya ev sahipliği yapıyoruz. Süperenduro Halikarnassos, Türkiye’nin farklı yerlerinden sporcuları Bodrum’da bir araya getirecek. Bu yarışın heyecanını yaşıyoruz. Bu etkinliğin sloganı bizim Bodrum için hayal ettiğimiz geleceği çok güzel özetliyor; ‘Spor turizmin geleceğidir, Bodrum turizmdir’. Bodrum doğasıyla, tarihiyle spor turizminin geleceğidir.” dedi.

Şampiyonaya katılacak bazı sporcular parkurda basın mensuplarına kısa bir gösteri sürüşü yaptı. Parkurun zorlu ama gayet güzel, eğlenceli olduğunu ifade edem yarışçılar, “Aşılamayacak engeller yok. Yarışacak bütün arkadaşlara başarılar diliyoruz” dediler.

 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com