29 Mart 2024 Cuma

SON DAKİKA! BODRUM BELEDİYESİNDE YENİ GÖREVLENDİRMELER

BHM
03.06.2022 12:20
SON DAKİKA! BODRUM BELEDİYESİNDE YENİ GÖREVLENDİRMELER
3 Haziran 2022 tarihi itibarıyla Bodrum Belediyesinin organizasyon yapısında yapılan değişiklikler ile yeni görevlendirmelere gidildi. Bir başkan yardımcısının istifası ile yerine yeni başkan yardımcısı atandı. Bazı müdür vekilleri görevden alınırken yerine yeni müdür vekilleri atandı. Bazı Müdürlüklerin bağlı olduğu makamlarda da değişikliklere gidildi.

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Önder Batmaz’ın istifası üzerine yerine CHP’li Bodrum Belediye Meclis Üyesi İbrahim Akbaş getirildi. İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Melike Yapıcı Topuz görevden alınarak yerine, asli görevi uhdesinde kalmak üzere Bodrum Belediyesi Yapı Kontrol Müdür Vekili Serkan Balkan getirildi.

23 Mart 2022 saat 17:00’de Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne polis tarafından bir baskın yapılmış ve saatler süren incelemeler sonunda da bir çok evraka el konulmuştu. Bodrum Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde görevliyken görev yeri değiştirilen bir personelin iddiaları doğrultusunda yapılan bu baskın sonrasında kamuoyu tarafından Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın Bodrum Belediyesi Organisazyon şemasında bir değişiklik yapması bekleniyordu.

Beklenen bu değişiklik bugün (3 Haziran 2022) itibarı ile gerçekleşti. Görev değişiklikleri ilgili birimlere yazı ile gönderilirken; 03 Nisan 2019’dan bu yana Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcılığını yürüten CHP’li Belediye Meclis Üyesi Önder Batmaz’ın istifası ile boşalan göreve CHP’li Meclis üyesi İbrahim Akbaş’ın getirilmesi ile İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Plan ve Proje Müdürlüklerinin Turgay Kaya’dan alınarak Başkan Yardımcısı İlknur Ülküm Seferoğlu’na bağlanması ve İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Melike Yapıcı’nın da Özel Kalem Müdürlüğünde Proje Koordinatörü olarak görevlendirilmesi en çok dikkat çeken görev değişiklikleri oldu.

Görevlendirmeler ile ilgili detaylar:

03.04.2019 tarihinden itibaren Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Belediye Meclis Üyesi Önder Batmaz’ın istifasıyla boşalan Başkan Yardımcılığı kadrosuna 15.06.2022 tarihi itibariyle Meclis Üyesi İbrahim AKBAŞ atanmıştır.

15.06.2022 tarihinden itibaren Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Muhtarlı İşleri Müdürlüğü ile İşletme ve İştirakler Müdürlüklerinden sorumlu Başkan Yardımcılığı görevini İbrahim AKBAŞ yürütecektir.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü 03.06.2022 tarihinden itibaren Başkanlığıma bağlanmıştır.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Plan ve Proje Müdürlükleri 03.06.2022 tarihinden itibaren Başkan Yardımcısı Av. İlknur ÜLKÜM SEFEROĞLU’na bağlanmıştır.

Hukuk İşleri  Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü ile Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü 03.06.2022 tarihinden itibaren Başkan Yardımcısı Av. Turgay KAYA’ya bağlanmıştır.

Bodrum Belediyesi Yapı Kontrol Müdür Vekili Serkan BALKAN 03.06.2022 tarihinden itibaren asli görevi uhdesinde kalmak üzere İmar ve Şehircilik Müdür Vekili olarak görevlendirilmiştir.

Bodrum Belediyesi Etüt Proje Müdür Vekili Özgür ŞAHİN 03.06.2022 tarihinden itibaren asli görevi uhdesinden kalmak üzere Fen İşleri Müdür Vekili olarak görevlendirilmiştir.

Bodrum Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdür Vekili Yaşar ÇELİKAN 03.06.2022 tarihinden itibaren Temizlik İşleri Müdür Vekili olarak görevlendirilmiştir.

Bodrum Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdür Vekilliğine 03.06.2022 tarihinden itibaren Emlak ve İstimlak Müdür Vekili Mehmet EROĞLU görevlendirilmiştir.

Bodrum Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne 03.06.2022 tarihinden itibaren Zerrin GÜRSES atanmıştır.

Temizlik İşleri Müdür Vekili Engin DOĞAN 03.06.2022 tarihinden itibaren Zabıta Müdürlüğünde Üst  SORUMLU olarak görevlendirilmiştir.

Fen İşleri Müdür Vekili Ece ERDOĞAN KARADAN, 03.06.2022 tarihinden itibaren Etüt Proje Müdürlüğünde Mühendis olarak görevlendirilmiştir.

İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Melike YAPICI, 03.06.2022 tarihinden itibaren Özel Kalem Müdürlüğünde Proje Koordinatörü  olarak görevlendirilmiştir.

 

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com