29 Mart 2024 Cuma

Sokaklarımız aydınlansın

BHM
10.06.2014 11:00
Sokaklarımız aydınlansın
Bodrum'da sokak lambalarına elektrik verilmediğini iddia eden vatandaşlar fenerlerle eylem yaptı.

Akyarlar Mahallesi Bala sitesi önünde ellerinde fenerlerle toplanan bir grup vatandaş, mağdur edildiklerini öne sürerek site içerisinde yürüyüş yaptı. Yürüyüşün ardından grup adına konuşan site yöneticisi Turan Çakıroğlu, 300 hanenin bulunduğu sitede bini aşkın vatandaşın yaşadığını söyledi.

 

Site içerisindeki yolların kamuya ait olduğunu öne süren Çakıroğlu, "Sitenin içerisindeki sokaklar kamuya ait. Buranın aydınlatılmasının yapılması gerekiyor. Hakkımız gasp ediliyor. Buradaki haksızlığın elektrik dağıtım şirketi tarafından kaldırılması gerekiyor. İmarda kamuya ait olan bu yolların acilen aydınlatılması gerekiyor" diye konuştu.

 

Çakıroğlu, haklarını hukuki yollardan aramaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi. Grup, açıklamanın ardından olaysız dağıldı.

 

AYDEM Bodrum İşletme Müdürü Ali Karabıyık ise etrafı duvarla çevrili, girişinde güvenliği bulunan bir sitenin kamu alanı olmadığını söyledi. 

 

Karabıyık, site içerisinde bulunan sokak lambalarına elektrik verilmesi için site yönetimin elektrik dağıtım şirketine abone olması gerektiğini kaydetti

AA

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com