20 Nisan 2024 Cumartesi

Sitelere çok önem veriyorum

BHM
11.03.2014 13:03
Sitelere çok önem veriyorum
Gündoğan’da site yöneticileriyle buluşan Bodrum Belediye Başkanı ve CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Kocadon, yöneticilerin beldede yaşadıkları sorunlar hakkında bilgi aldı. 

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’un Gündoğan Beldesi'nde yer alan Nar Cafe&Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıda, beldede yer alan sitelerin yöneticileriyle bir araya geldi. Yöneticiler kahvaltı sonrası Başkan Kocadon’a beldede yaşadıkları sorunları anlatarak çözüme ulaştırmasını talep ettiler.

 

“SİTELERE ÇOK ÖNEM VERİYORUM”
Yöneticilerin dile getirdiği genel sıkıntılar, bazı sitelerin önünden minibüs geçmemesi, site içindeki yolların kamu yolu olarak kullanılması, beldede çöplerin düzenli toplanmaması kanalizasyonun ve altyapının yetersizliği yönünde oldu. Yöneticileri dikkatle dinleyen Başkan Kocadon, bu sorunların çözülebilecek problemler olduğunu vatandaşlara aktardı. 15 yıldır belediye başkanlığı yaptığını ifade eden Başkan Kocadon, sitelerde yaşanan sorunları çok iyi bildiğini de belirterek,  “Bu sorunlar konuşarak, çalışarak çözülebilir. Çözülemeyecek hiçbir sorun yok. Sizin en büyük sorunlarınız su olabilir, kamuya terk ettiğiniz alanlar olabilir, site içinde yollar gözüküyor onlar olabilir. Bunların hepsini biliyoruz. Öyle bir şey ki, kamu yoluna terk etmişsiniz,  önüne bir güvenlik girişi koymuşsunuz, bunlar hep şikâyet konusu oluşturan şeyler. Fakat siz kendi güvenliğinizi ya da site içi güvenliğinizi oluşturmakta son derece haklısınız. Tabii ki bunların hepsinin çözümleri var. Kamu yollarını bizler tekrar size iade ederiz. Bunların yerine yeşil alanlar alırız, parklar yaparız. Ben özellikle sitelere çok önem veriyorum.” diye konuştu. 

“BODRUM’U BODRUM YAPTIYSAK, ANADOLU HALKININ SAYESİNDE…”
Bugün Bodrum’un yapısına bakıldığında, Bodrum Yarımadası’na ve Bodrumlulara en büyük desteğin Anadolu halkından geldiğinin de altını çizen Mehmet Kocadon, “Eğer biz Bodrum’u bu ekonomik düzeye getirdiysek, Bodrum’u Bodrum yaptıysak, Anadolu halkının bize vermiş olduğu destekten dolayıdır. Sizler de bizlerle yaşamayı kabul etmiş insanlarsınız. Kış aylarında dahi bizi terk etmiyorsunuz” dedi.

Site yöneticilerinin ilgiyle dinlediği Başkan Kocadon’a kahvaltıda, CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ ve CHP Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Adayları eşlik etti. 


 


 

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com