29 Mart 2024 Cuma

Şimdilik parklarda değiller

BHM
24.06.2015 13:29
Şimdilik parklarda değiller
Bodrum’da park ve bahçelerde yaşayan Suriyeliler, Bodrum esnafının tepkilerinin artması üzerine okul bahçesine yerleştirildi.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a topladıkları imzaları sunan esnaflar, turizmin Suriyeliler'den dolayı kötü etkilendiğini belirterek, konu ile ilgilenilmesini istediler. Bir grup esnaf ise Suriyelilere yardım edilmesi gerektiğini söyleyerek, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı'ndan izin alıp yaklaşık 100 Suriyeli göçmeni okul bahçesinde topladı. Polis ve zabıta ekiplerinin yardımları ile okul bahçesine toplanan Suriyeli göçmenlere ilk olarak yiyecek içecek yardımında bulunuldu. Güneşten korunmak için şemsiye, sağlık durumlarının kontrolü için ise doktor ve hemşire getirildi. Çocuklara top alan esnaf, okul bahçesinde çocuklarla birlikte top oynadı.

 

Konuyla yakından ilgilenen turizmci Atilla Serttaş, tüm Bodrumluları yardıma çağırarak, "Ben 1 ay boyunca iftar yemeklerini karşılayacağım. Tüm Bodrum halkının duyarlı olmasını istiyorum" dedi.

BHM
Suriyeliler Bodrum

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com