19 Mart 2024 Salı

RESİM YARIŞMASININ KONUSU MAVİ YOLCULUK

BHM
01.12.2019 11:28
RESİM YARIŞMASININ KONUSU MAVİ YOLCULUK
Bodrum Deniz Müzesi, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Öğrenci Programları kapsamında “2. Bodrum Deniz Müzesi Çocuk Resim Yarışması”nı düzenleyeceğini duyurdu. Son katılım tarihi 30 Nisan 2020 olan resim yarışmasının konusu “Mavi Yolculuk”.

Yarışma, 3. ve 4. sınıflar, 5. ve 6. sınıflar, 7. ve 8. sınıflar olmak üzere 3 kategoride gerçekleşecek. Bodrum Ticaret Odası, Bodrum Deniz Ticaret Odası, Barbaros Yachting, Aşkın Diving, Bodrumspor Yelken Kulübü ve müzenin bağlı olduğu Bodrum Belediyesi’nin destekleri ve sponsorluklarıyla, dereceye giren çocuklara verilecek başarı ödülleri şöyle:
 
1.Kategori: Bisiklet, Sualtı Fotoğraf Makinesi, Sualtı Keşif Seti; 2.Kategori: Yelken Kursu, Bisiklet, Sualtı Fotoğraf Makinesi; 3.Kategori: Mavi Yolculuk, Dalış Kursu, Yelken Kursu. Tüm katılımcılara sertifika ve hediyeler verileceği de yapılan duyurular arasındaydı.
 
Yarışmanın amacını “1940’larda Halikarnas Balıkçısı ile Bodrum’da başlayan Mavi Yolculuk hareketinin önemini çocuklara öğretmek; yaşadıkları kentin bu değerini korumaları için bilinç oluşturmak ve genel anlamıyla kültürel hafızamızı güçlendirmek” olarak açıklayan müze müdürü Selen Cambazoğlu, katılım sağlamak isteyenlerin yarışma şartnamesini müze web sitesinde bulabileceklerini de açıkladı.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com