29 Mart 2024 Cuma

PATİLİ DOSTLARA DESTEK STANDI KURULDU

BHM
03.10.2018 09:02
PATİLİ DOSTLARA DESTEK STANDI KURULDU
Oasis AVM ve Bodrum Hayvan Hakları Derneği işbirliği ile “4 Ekim Hayvanları Koruma Günü”ne özel bir yardım kampanyası başlatıldı. 

Bodrum Hayvan Hakları Derneği'nin girişimiyle yürütülen sosyal sorumluluk projesi kapsamında hayvanseverler, Oasis AVM içerisindeki Hurmalı Cadde’de kurulan satış standından alışveriş yapıp, bağış kutusuna bırakarak, barınakta yaşayan dostlara yardım eli uzatıyor. Kampanyaya vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Kampanya hakkında Oasis AVM Halkla İlişkiler Yöneticisi Derya İlçi Koçbaşlı, “Bodrum Hayvan Hakları Derneği ile birlikte bir sosyal sorumluluk projesi başlattık. Bodrumlu hayvanseverler 2-4 Ekim tarihleri arasında Oasis Hurmalı Cadde’de yer alan stanttan hayvan dostlarımıza mama, tasma, mama kabı gibi ürünler alarak bağış kutumuza bırakıyorlar. Proje sonunda bu ürünler barınağa teslim edilecek” dedi. 
 
2014 yılında da “Barınaklar Çözüm Değil Ev Sizsiniz” adlı bir proje gerçekleştirdiklerini hatırlatan Koçbaşlı, “Oasis olarak biz bu tip sosyal sorumluluk projelerine çok önem veriyoruz. Geçmiş yıllarda da “Barınaklar Çözüm Değil Ev Sizsiniz” projesi kapsamında barınaktaki hayvanlar resmedildi. Bu resimlerden açılan sergide de bu hayvanlar sahiplendirildi. Gelecek dönemlerde de bu tip çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı. 
 
Kampanya 4 Ekim tarihine kadar devam edecek.
BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com