12 Mayıs 2024 Pazar

ÖZGÜR ÖZEL, ADAYIN İSMİNİ BİLE YANLIŞ BİLİYOR

BHM
05.02.2024 13:13
ÖZGÜR ÖZEL, ADAYIN İSMİNİ BİLE YANLIŞ BİLİYOR
Atanan isimler, atananlara yükselen sesler, kapalı kapılar ardında dönen pazarlıklar ve en son yaşanan Özgür Özel’in atadığı ismi yanlış telaffuz etmesi ve son günlerde yaşananlar, kulis dedikodularını doğrular nitelikte.

Haberin Videosu 
Manisa’da geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirilen Aday Adayı Tanıtım Toplantısında sahnede yaptığı konuşma sırasında Bodrum Belediye Başkan adayı olarak atadığı ismi yanlış telaffuz etmiş olması kulis dedikoduları doğru olabilir mi diye düşündürmeye sevk etti.


Özgür Özel, 22 aday adayı olan Bodrum’a aday olmamasına rağmen, son dakikada başkan adayı olarak atanan Tamer Mandalinci’nin adını Manisa’daki toplantıda Hakan Mandalinacı olarak andı.

Son bir aydır Mehmet Kocadon’un başkan adayı olarak gösterilmezse, bağımsız aday olarak çıkıp parti oylarını bölmekle tehdit ettiği sık konuşulan kulis dedikoduları arasındaydı. Aday gösterilmeyeceğini anlayınca başkanlık için aile dostunun oğlunu öne sürdüğü ve Tamer Mandalinci’yi aday gösterttiği yine kulis dedikoduları arasında.
 
Parti genel başkanının Bodrum gibi kritik bir ilçeye tepeden indirerek atadığı kişinin ismini ve mesleğini bilmiyor olması, CHP’nin daha sandığa gitmeden güven kaybetmesine sebep olmuş durumda.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com