19 Nisan 2024 Cuma

MECLİS TOPLANTISINDA PROTESTO

BHM
05.07.2014 11:16
MECLİS TOPLANTISINDA PROTESTO
Bodrum Belediyesi meclis toplantısında bir grup, özel işletmelere ait şezlongların plajdan kaldırılması için eylem yaptı.

Bodrum'da bir grup, plajda bulunan özel işletmelere ait şezlongların kaldırılması için eylem yaptı. 

Bodrum Belediye Meclisinin temmuz ayı olağan toplantısı, Nurol Kültür Merkezinde Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yönetiminde gerçekleştirildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından toplantı sona erdi. Bu sırada toplantıyı izleyen Gümüşlük Forumu üyesi bir grup, Gümüşlük Mahallesi'nde özel işletmelere ait şezlongların plajlara konulmasına tepki gösterdi.

Forum üyeleri, "Kıyılar hepimizindir", "sahil deniz işgaldeyiz" ve "kıyı işgallerine son" yazılı dövizler taşıdı. Grup adına konuşan Nihat Çavdar, özel işletmelerin sahillere şezlong koyarak kullananları yiyecek içecek almaya zorladığını iddia ederek, sahillerin işgal edildiğini öne sürdü. 

Başkan Kocadon ise yetki karmaşası yaşandığını ifade ederek, "Bu eylemi sadece burada değil, Bodrum'un her sahilinde yapmanızı istiyorum. Çünkü yetki karmaşasına bir son verilmesi lazım. Vatandaşla belediye karşı karşıya ama elimizde hiçbir yetki yok. Sadece kaldır diyoruz" dedi. 

Forum üyeleri, daha sonra alkışlı protesto yaparak salondan ayrıldı.

AA

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com