20 Nisan 2024 Cumartesi

"MANDALİNA BAHÇELERİ BEYAZ BİNALARA YENİK DÜŞMEYECEK”

BHM
19.01.2015 11:36
Bodrum’da iki gün boyunca süren Mandalina Şenliği kapsamında düzenlenen konserde ünlü şarkıcı Gökhan Tepe sahne aldı.  

Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen "Bodrum Mandalina Şenliği" etkinlikleri, ilk gün Ortakent Yahşi, ikinci gün ise Bitez Mahallesi’nde gün içerisinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle sürdü. Şenliğin son akşamında ise Turgutreis Atatürk Meydanı'nda kurulan sahnede konserler düzenlendi. Konseri Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başta olmak üzere binlerce vatandaş izledi.

Etkinliklerde sahneye çıkan İzmir Fil Armoni Orkestrası Bando Takımı, şarkılar ve marşlarla vatandaşlara keyifli anlar yaşattı. Konserin ardından bando takımına Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Funda Akçalı tarafından teşekkür plaketi sunulurken, Bodrum mandalinası ile ilgili ürünler de hediye edildi. Bando Takımı'nın gösterilerinin ardından ise ünlü sanatçı Gökhan Tepe sahneye çıktı.

 

"MANDALİNA BAHÇELERİ BEYAZ BİNALARA YENİK DÜŞMEYECEK”

Gökhan Tepe'nin ilk şarkısının ardından sanatçıya teşekkür plaketi ve mandalina sepeti vermek için sahneye gelen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Özellikle 2015 yılının sizlere öncelikle sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. İçinizdeki hoşgörü seviyesini, bu yılda biraz daha yüksek tutarak birbirinizi daha fazla sevmenizi, birbirinizi daha fazla kucaklamanızı diliyorum ve hepinizin yeni yılını kutluyorum. Bu güzel mandalina şenliğimiz, bu akşam sizleri bizimle buluşturdu. Biliyorsunuz, narenciye adı üstünde narin; sizler gibi, medeni insanlar gibi, kibar insanlar gibi, zor yetişen, sıcağa gelemeyen, soğuğa hiç gelemeyen güzel mandalina ağaçlarımız ve meyveleri gibi. Bugün Bodrum Belediye Başkanı olarak şu mikrofonla konuşabiliyorsam, o narenciyenin, o mandalinanın bendeki katkısını bilen son yaş gruplarından biriyim. Onun için bu narenciye bahçelerimize sahip çıkmanın, en büyük görevim ve borcum olduğunu biliyorum. Bodrum'un bu güzel, yeşil narenciye bahçelerinin hem Türkiye'ye tanıtımını yaparken, hem de mandalina bahçelerimizi beyaz binalara yenik düşürmemek için elimden gelen her şeyi yapacağıma huzurlarınızda söz veriyorum."  dedi.

 

Mandalina Şenliği için Bodrum’da konser veren Gökhan Tepe’ye de teşekkür eden Başkan Kocadon, "Bizi kırmayıp buraya kadar gelen çok değerli, çok fazla ortak arkadaşımız da olan Gökhan kardeşime de huzurlarınızda teşekkür ediyorum ve hepinize iyi eğlenceler diliyorum. İyi ki varsınız Turgutreis Mahallem, sizinle gurur duyuyorum." şeklinde konuştu. 

 

Başkan Kocadon daha sonra Gökhan Tepe'ye teşekkür plaketini sunarak Bodrum Mandalinasından üretilmiş çeşitli ürünlerin bulunduğu hediye sepetini de sanatçıya takdim etti.

 

Yoğun bir katılımın olduğu konserde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da konseri vatandaşların arasında izledi. Meydanı dolduran binlerce vatandaş Gökhen Tepe'nin seslendirdiği şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.  

BHM
Mandalina bahçesi

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com