19 Nisan 2024 Cuma

MAÇIN GALİBİ EV SAHİBİ TAKIM OLDU

BHM
17.01.2019 11:34
MAÇIN GALİBİ EV SAHİBİ TAKIM OLDU
Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu ilk karşılaşmasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor, deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor’a 3-2 mağlup oldu. 
Yeni Malatya Stadyumunda oynanan karşılaşmada Bodrum’dan gelen yaklaşık 250 taraftar, takımlarını 90 dakika boyunca desteklerken, karşılaşmayı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da izledi. Yaklaşık 400 kadar Malatyasporlu taraftarın izlediği karşılaşmanın ilk devresini Ozal Sol ve Hüseyin Kala’nın golleriyle Bodrumspor 2-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Malatyaspor, Aleksic (2) ve Pereira’nın golleriyle karşılaşmayı 3-2 kazandı. 
 
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşma için Malatya’ya gelen Bodrumsporlu misafirlerle öğle yemeğinde bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen programa, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, B.B.Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya, Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ile Bodrum’dan gelen taraftarlar katıldı. 

Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat: “Malatya, kayısının, hoşgörünün, sevginin, barışın başkentidir. Tarih boyunca Anadolu’nun birçok medeniyetini misafir etmiştir. 9000 yıllık bir tarihimiz var. Turgut Özal’ın, Kemal Sunal’ın memleketi. Anadolu’nun her rengini ve ruhunu hissedebileceğiniz bir şehir. Malatyamıza hoş geldiniz” dedi. Sporun kardeşlik dostluk çerçevesinde yapıldığı zaman ne kadar güzel olduğunu ifade eden Başkan Polat, Bodrumspor ve Evkur Yeni Malatyaspor’a başarılar diledi. 

Misafirperverliğin ülkenin bütün spor camiasına örnek olmasını dileyerek sözlerine başlayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon: “Evkur Yeni Malatyaspor'un yakalamış olduğu bu ivme bütün Anadolu kulüplerine de moral ve motive veriyor. Değerli kulüp başkanımızı ve yöneticilerini, oyuncuları ve teknik heyetini tebrik ediyorum. Onlar bizim umutlarımız. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hacı Uğur Polat’a ve kulüp yetkililerine teşekkür ediyorum“ dedi.
 
Karşılaşmanın rövanşı 23 Ocak Çarşamba günü Muğla'da oynanacak ve tur atlayan takım çeyrek finale yükselecek.
BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com