18 Nisan 2024 Perşembe

KORSANDAN HERKES DERTLİ

BHM
26.05.2016 11:33
KORSANDAN HERKES DERTLİ
Bodrum’da Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu'nun (BYK) Turizm Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda korsan taşımacılık sorunu öne çıktı.

Ortakent Mahallesi'nde TÜRSAB Kültür Merkezi'ndeki toplantıda Bodrum İlçe Turizm Müdürü Özcan Cambaz, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amiri Komiser Fevzi Söztutar, Turgutreis Jandarma Karakol Komutanı Jandarma Üsteğmen Ufuk Keleş ve TÜRSAB üyeleri katıldı.

 

Korsan taşımacılık konusunun ön plana çıktığı, üyelerin ve sektör paydaşlarının bir araya geldiği toplantıda, video konferans yoluyla İstanbul'da bulunan TÜRSAB Hukuk Müşaviri Şükran Tezer ile avukatlara bağlanıldı. Turistik taşımacılık konusunda yaşanılan sorunlara hukuki açıdan çözüm aranan toplantıda, sektör temsilcilerinin soruları cevaplandırılarak bilgilendirildi. Korsan taşımacılığa karşı mücadele içerisinde olduklarını belirten Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amiri Komiser Fevzi Söztutar, bu sezonda çalışmaların devam edeceğini söyledi.

 

TÜRSAB Bodrum Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel, toplantıyı düzenlemekteki amaçlarının mevcut sorunları bölgedeki yetkililerle paylaşmak ve bilgi alabilmek için düzenlediklerini kaydetti. Gökbel, Bodrum'da korsan taşımacılığın fazla olduğunu vurgulayıp, burada ilçenin coğrafi yapısının ve iş potansiyeli karakterinin de etkili olduğunu kaydetti.

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com