19 Nisan 2024 Cuma

KIŞA VEDA, YAZA MERHABA

BHM
29.04.2016 13:12
KIŞA VEDA, YAZA MERHABA
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’un Akyarlar Mahallesi’nde düzenlenen kışa veda - yaza merhaba etkinliğine katılarak bölgedeki vatandaşlarla bir araya geldi.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ, Kemal Orman, Taner Uslu ve meclis üyeleriyle Akyarlar Güzelleştirme ve Geliştirme Derneği’nin (AKDER) kışa veda yemeğine katıldı.  AKDER Başkanı Erbul Karaman, Akyarlar Mahallesi Muhtarı Ali Billor ve dernek üyelerinin ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş  katıldı.

Başkan Mehmet Kocadon gecede yaptığı konuşmada; “Sizlere baktığımda o kadar mutlu oluyorum ki; çünkü sizleri Türkiye'nin gurur duyduğu aydınlık yüzlerin bir araya geldiği laik Türkiye Cumhuriyeti'nin temsilcileri olarak görüyorum. Bizler sizlerle ne kadar çok bir araya gelirsek dert ve sıkıntıları da o kadar hızlı halledebiliriz ve çözümün bir parçası oluruz. Bu geceyi düzenleyen dernek başkanıma, yöneticilerine ve çok sevdiğim muhtarıma teşekkür etmek istiyorum. Geçiş süreçleri sıkıntılı olur, doğumlar sancılı olur ama daha sonra bunun meyveleri çok da güzel olur. Ben inanıyorum ki, bu salondaki birlik beraberlik ile Akyarlar'ın çözülemeyecek hiç bir problemi yok. Yeter ki siz gönlünüzdeki birlik beraberliği asla bozmayın.” dedi.

Gecede ayrıca Akyarlar Güzelleştirme ve Geliştirme Derneği üyelerinin, kendi arasında yaptığı ödüllü piyangonun çekilişini de Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon gerçekleştirdi. 1 numaralı kağıdı çeken Başkan Kocadon’u  dernek üyeleri, “Bodrum’un 1 numarası, 1 numarayı çekti” diyerek alkışladı.

 

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com