20 Nisan 2024 Cumartesi

Kime yazıklar olsun, Başkan?

BHM
02.09.2022 23:09
Kime yazıklar olsun, Başkan?
Bodrum Haber Merkezi olarak geçtiğimiz mayıs ayında “BOTAV’ın Şaibeli Reklamcısına Ödül gibi atama” başlıklı haberimiz içeriğinde yer verdiğimiz, BOTAV başkanı olarak, bir web sitesine 1.116.000 TL para ödenmesini, üstelik web sitesinin 3 yıldır yayına konulmamasının nedenini sorduğumuz haberimiz ile ilgili bugün Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Belediye Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı sırasında şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

Haber, yayınlandığı tarih itibarıyla Bodrum kamuoyunda büyük yankı uyandırmış, Ahmet Aras ise Bodrum Haber Merkezi’ni yalan haber yapmak ile suçlayarak mahkeme başvurup, haberimize yayın yasağı talep etmişti. Alınan ilk kararda web sitemiz mahkeme kararı ile tamamen kapatılmıştı. Mahkemeye yaptığımız itiraz sonucu; karar iptal edildi ve sonrasında gerek Ahmet ARAS’ın gerekse haberde “Şaibeli reklamcı” olarak adı geçen Levent Arkan’nın mahkemeye yaptığı başvurular reddedilmişti.

Ancak bugün, Meclis Toplantısında Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, gerek kararı veren mahkemeye gerekse yayın organımıza “YAZIKLAR OLSUN” diyerek tepki verdi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a soruyoruz:

Bodrum halkı adına soruyoruz;

Bir web sitesine 1.116.000 TL (Bir milyon yüz on altı bin) para ödeyeceksiniz. 3 yıldır web sitesini teslim alıp yayına koyamayacaksınız. Doğal olarak biz bu konuda haber yapacağız. Siz ise mahkemeye gideceksiniz, tüm başvurularınızı da mahkeme reddedecek… Sonra da çıkıp meclis toplantısında bizi yalan haber yapmakla, mahkemeyi adaletsizlikle suçlayacak ve bizlere YAZIKLAR OLSUN diyeceksiniz… Öyle mi başkan?

Bir web sitesine toplamda 1.116.000.- ödemeniz normal mi?

1.116.000.- nerede, Web sitesi nerede, başkan?

Bu fahiş fiyatı kabul etmeden,  piyasadan teklif topladınız mı, başkan?

Halkın parası nerede, başkan

Yalan haber nerede, başkan?

Ödenen para burada, web sitesi de hala ortada yok ise, kime “YAZIKLAR OLSUN” başkan?


(Son olarak; bizim ayağımıza nerede bastınız? Bizi neyle itham ediyorsunuz?
Lütfen kamuoyuna açıklayın.)

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com