20 Mayıs 2024 Pazartesi

KEBBAPÇI YAŞ SINIRINI DA KALDIRDI!

BHM
12.04.2020 15:04
KEBBAPÇI YAŞ SINIRINI DA KALDIRDI!
Vatandaşa destek kampanyasına daha önce de haberlerimizde yer verdiğimiz Bodrum Konacık Alman Hastanesi karşısında faaliyet gösteren Kebbapçı Restoran, ücretsiz yemek hizmeti uygulamasında yaş sınırını da kaldırdığını açıkladı.

Geçtiğimz haftalarda ,Koronavirüs tedbirleri kapsamında evden çıkmaları yasaklanan 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz yemek servisi yapacağını duyuran Kebbapçı Restoran, yaş sınırını kaldırarak artık tüm yaştaki ihtiyaç sahiplerine ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu.

Desteğine teşekkür ederek kısa bir röportaj gerçekleştirdiğimiz işletme sahibi Selahattin Özcan, ilk olarak geçtiğimiz Ramazan ayında hayata geçirdikleri destek hareketini bu sene öne aldıklarını ifade ederek konu ile ilgili şu sözleri dile getirdi:

"Biz KEBBAPÇI ailesi olarak gecen sene Ramazan ayında böyle bir kampanya başlattık, ancak her gün Instagram sayfamızdan paylaştığımız halde sesimizi duyuramadığımız için etkili bir katılım olmadı. Bu sene yine Ramazan ayında oruç tutan ihtiyaç sahiplerine daha bilinçli bir şekilde sesimizi duyurmayı düşünüyorduk. Koronavirüs salgını ortaya çıkınca erken başladık. Öncelikle Kebbapçı ailesi olarak başlattığımız kampanya sonradan sesimizi duyan arkadaşlarımız, dostlarımız ve gonüldaşların katkısıyla gittikçe büyüdü. Biz başladığımızda önce hergün Adana dürüm, tavuk şiş, pide çeşitleri sunuyorduk. Lakin hergun bu tip yemeklerin ağır geldiği yönünde büyüklerimizden şikayet gelince asıl işimiz kebap  ve pide üzerine olan işletmemizin tüm ticari faaliyetlerini durdurarak donanım değişikliği yaptık. Kadın asçı istihdam ederek ve değişik ev yemekleri donanım malzemelerı alarak dükkanımızı kampanya boyunca geçici revize etmiş olduk. Şimdilik yaş sınırı varken yani geçtiğiz cuma gününe kadar hergün 54 kişiye ücretsız yemek götürdük. Yaş sınırını kaldırınca bu sayının daha da artacağını düşünüyoruz. Sadece tek sorumumuz eve servis durumu. Bununla ilgili donanım ve personel temin edinceye kadar şimdilik servisimiz Bodrum merkez, Konacık ve Gümbet ile sınırlı." dedi.

Bizler de Bodrum Haber Merkezi olarak Kebbapçı ailesi ve tüm yardımseverlere minnet ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com