11 Mayıs 2024 Cumartesi

KARGO SEKTÖRÜNDE KADIN GÜCÜ

BHM
13.04.2021 21:23
KARGO SEKTÖRÜNDE KADIN GÜCÜ
Yurt dışına gönderilecek kargonuzu, patili can dostu Kral ile kapınıza kargo almaya gelen kadın kargocuyu görürseniz şaşırmayın, o Bodrum Cargo’dur. 

Tuba Kadik, 16 yıl boyunca aralıksız ve çok yoğun çalıştığı kargo sektöründen ayrıldıktan sonra Bodrum’ a taşınmıştır. Kargoculuk mesleğine olan tutkusu, sevgisi ve bilgi deneyimi ışığında Şubat / 2020 başlarında yaratılan Bodrum Cargo markası, kargonun zamanında adresten alınarak en kısa sürede ve en avantajlı fiyatlarla dünyanın 200’den fazla ülkesine gönderim yapma imkanı sağlamaktadır. Bodrum Cargo ; Bodrum Ticaret Odası üyelerine,Bodrum Denizciler Derneği üyelerine ve Bodrum Otelcileri Derneği üyelerine yapılan anlaşma sonucunda yurt dışı kargo gönderilerinde  indirim uygulanmaktadır.

Deneyimlerinden yola çıkıp kargo sektörüne  katkı sağlamak amacıyla yaptığı çözüm fikirlerini “ Cargo Solution Partnership “ ve “ Tuba Kadik “ Linkedin platformunda, mesleştaşlarıyla paylaşmakta ve sektörün en iyi hale gelmesi için halen elinden geleni yapmaktadır. 

Erkek egemenliğin yoğun olduğu kargo sektöründe kadın girişimcilerin daha yaygın olmasını arzu eden Kadik;  kadının zarafetinin iş dünyasına yansımasının kargo sektörünü daha güzelleştireceğine inanmaktadır. 
 
Kadının gücünü, yaptığı ilkeli çalışmalarla kanıtlayan Tuba Kadik, sosyal sorumluluğunu da unutmayarak “Kimse kimsesiz olmasın” projesini de hayata geçirmeye hazırlanmaktadır. Ömrünün başlangıcındaki bireylerle, ömrünün son aşamalarına yaklaşan bireylerin bir aile olmasını, kimsesizlik ve yalnızlık gibi duyguları hissetmemelerini, huzur evinde yaşayan büyüklerimizin birikim ve tecrübeleri ile kimsesiz çocuk evlerindeki çocuklara büyükanne/büyükbaba olmalarını böylelikle birbirlerini tamamlanmalarını amaç edinmiştir. Proje, huzur evleri ile kimsesiz çocuk evlerinin aynı çatı altında faaliyet göstermelerinin önemini vurgulamaktadır.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com