28 Mart 2024 Perşembe

Kamuoyuna Saygıyla Duyrulur.

BHM
16.05.2022 15:08
Kamuoyuna Saygıyla Duyrulur.

KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR.

 

13 Mayıs 2022 tarihinde haber sitemiz “BOTAV’IN ŞAİBELİ REKLAMCISINA ÖDÜL GİBİ ATAMA” başlıklı bir haber yayınlamıştır.

14 Mayıs 2022 tarihinde ise Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, bu haberde geçen konu başlıklarını kabul etmemiş, yalan ve kasıtlı haber olduğunu ileri sürerek, haber sitemiz hakkında yasal süreç başlatacağını bildirmiştir.

Haber içeriğinde geçen vahim konulardan daha da vahim olanı bu açıklamanın son cümlelerinde bulunmaktadır. Hak, özgürlük ve adalet sloganı ile Türkiye’nin geleceğini yönetmeye talip Atatürk’ün kurduğu, ülkemizin kurucu partisinin, belediye başkanı, özgür basını tehdit edip, susturmaya çalışıyor.

Bu üslubun ne CHP, ne CHP parti ideolojisinin, ne de CHP Bodrum ilçe teşkilatının üslubu olmadığını çok iyi biliyor bunu da Sn. Ahmet ARAS’ın başarısız yönetiminin bir dışa vurumu olarak görüyor, halkın ve CHP parti yönetimin takdirine bırakıyoruz.

Haber içeriğimiz dile getirilen üç ana başlığı da Ahmet ARAS, yaptığı açıklama ile tasdik etmiştir.

Şöyle ki;

  1. Haberimizde www.visitbodrum.com sitesi için 1.100.000.-TL harcandı denmişti. 
    Ahmet ARAS; ” Hayır; 416.000+700.000 olmak üzere toplamda 1.116.000.-tl harcandı.” demiştir.
  2. Haberimizde; www.visitbodrum.com sitesi yayına açılamamıştır denmişti.
    Ahmet ARAS; açılmadığını kabul edip mazeretleri sunmuştur.
  3. Haberimizde “şaibeli reklamcı” Bodrum Gıda A.Ş yönetim kurulu üyesi olarak atandı demiştik. Yönetim Kurulunda bulunan CHP meclis üyesi de olan 2 üyenin istifa edeceğini bildirmesi ve sitemizde haberin yarattığı etki nedeniyle, Ahmet ARAS kişiye yönetim kurulu üyesi olarak değil, danışman olarak görev vermiştir.

Sonuç olarak, Sn. Ahmet ARAS; Bir web sitesi için,  1.116.000.- ( Bir milyon yüz on altı bin Türk lirası.) harcadığını kabul etmiştir. İşin daha da vahim kısmı site 2.5 yıl geçmesine rağmen yayında değildir.  Bu para Bodrum halkının parasıdır ve nereye harcandığını bilmesi, Bodrum halkının en doğal hakkıdır ve bizler haber sitesi olarak görevimizi yerine getirdik.   ( Bu kadar yüklü bir meblağda web sitesi yaptırmak için BOYTAV yönetimi ihale yapmış  ya da teklif toplamış mıdır? yoksa adrese teslim iş mi vermiştir? )

Son olarak Sn. Ahmet ARAS, haber sitemizi mahkemeye verecekmiş.

Cevabımız; Lütfen, beklemeden, zaman kaybetmeden bunu yapın. Bunu yapın çünkü bu durumda Türk adaleti, tek taraflı değil, yani sadece sizin değil bizim de haberimizde geçen konuları araştıracaktır. Sonuçta Sn. Ahmet ARAS;   Bodrum halkının 1.116.000.- TL’sini web sitesi yaptırma adı altında harcamış kişi olarak yüce Türk adaletinin ve Bodrum halkının önünde utanan siz olacaksınız.

Son günlerde Bodrum Belediyesi, adli soruşturmalar, idari soruşturmalar, polis aramaları, belediye personelinin taciz ve darp iddiaları ile anılır oldu.

Bodrum bu seviyeyi hak etmiyor.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Bodrum Haber Merkezi

 

 

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com