19 Mart 2024 Salı

İŞ İNSANLARI BU ZİRVEDE BULUŞACAK

BHM
07.10.2019 10:38
İŞ İNSANLARI BU ZİRVEDE BULUŞACAK
İş dünyasından önemli isimlerin de katılımıyla düzenlenecek olan 8. İş İnsanları Zirvesi Bodrum’da bir çok iş insanını yeni iş birliktelikleri için bir araya getiriyor.

BESİAD, yerel iş insanlarının iletişimlerini kuvvetlendirip, birlikte iş yapma oranlarını artırmak için 7 yıldır düzenlediği ‘’İş Tanıtım Toplantıları’’nı bu yıl 8.si düzenlenen etkinlik ile ülke çapında bir iş zirvesine dönüştürüyor.

11-12-13 Ekim tarihlerinde, ‘’8. Besiad İş İnsanları Zirvesi’’ adı altında düzenlenecek olan kapsamlı etkinliğe Türkiye’nin dört bir yanından 200’ün üzerinde iş insanı, aileleri ile birlikte katılabilecek. Türkiye’nin her yerinden belli segmentin üzerinde firmaların Bodrum’da bir araya geleceği randevulu B2B görüşmelerin olduğu etkinlik, aynı zamanda bir tatil programı ve Bodrum tanıtım programı olarak gerçekleştirilecek. B2B görüşmeler için, katılımcılar görüşmek istedikleri firma isimlerini bildirerek görüşme randevusu alacak ve her bir görüşme maksimum 15 dakika sürecek. Sınırlı sayıda katılımcıyla düzenlenecek olan toplantılarda, hem yeni iş birlikleri kuracak, hem de Bodrum’un muhteşem denizi, güneşi ve koylarında tatil yapma imkanı bulunabilecek.

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan ve  TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski'nin de katılımıyla gerçekleşecek organizasyon aynı zamanda bölgesel, sektörel ve ulusal ekonomi politikalarının oluşturulmasına ilişkin ekonomi sohbetleri ile Piri Reis Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Oral Erdoğan ile Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlunu da ağırlayacak.

Konukların Bodrum’un 5 yıldızlı lüks oteli Kempinski Hotel Barbaros Bay’da ağırlanacağı zirve; hem kriz ortamında yaratılacak sinerji ile katma değer yaratan iş birliklerine vesile olacak, hem de Bodrum’un tanıtımına yönelik çok önemli bir organizasyona dönüşecek.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com