28 Mart 2024 Perşembe

İNTİHAR ETTİĞİ SANILAN TURİZMCİ, BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞ!

BHM
15.07.2020 18:40
İNTİHAR ETTİĞİ SANILAN TURİZMCİ, BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞ!
Geçtiğimiz Ocak ayında evinde ölü bulunan ve olay yerinde yapılan ilk incelemeler sonrası yüksek doz insülin ile intihar ettiği tahmin edilen Erkut Ertuna adlı turizmcinin, beyin kanaması ve akut pnömoni nedeniyle vefat ettiği ortaya çıktı.

Turgutreis Mahallesi’nde yaşamını sürdüren, evli ver bir çocuk babası 42 yaşındaki Erkut Ertuna adlı vatandaş, 12 Ocak'ta evinin yatak odasında ölü olarak bulunmuştu. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerde intihar ettiği düşünülen Ertuna’nın cenazesi jandarma ve savcı incelemesinin ardından, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 

Muğla Adli Tıp Kurumu'nun Ertuna'nın ölümü ile ilgili raporu geçtiğimiz günlerde Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı'na ulaştı. Raporda "Muğla Adli Tıp Şube Müdürlüğü'nden alınan otopsi raporuna göre, ölüm sebebinin subaraknoidal kanama ve akut pnomoni nedeniyle meydana gelmiş olduğunun anlaşıldığı" belirtildi. 

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı bu rapor ve tanıkların ifadesi üzerine olayla ilgili başlattığı soruşturmada "Kamu adına kovuşturma yapılmasına yer olmadığına" kararı vererek soruşturma dosyasını kapattı.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com