28 Mart 2024 Perşembe

İNŞAAT İSKELESİ ÇÖKTÜ! 5 YARALI!

BHM
23.05.2015 20:12
İNŞAAT İSKELESİ ÇÖKTÜ! 5 YARALI!
Bodrum’da, bir inşaatın iskelesinin çökmesi sonucu dört metreden zemine çakılan beş işçi yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılıp tedaviye alınan işçilerden birinin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Kumbahçe Mahallesi Şair İlhan Berk Caddesi'nde işadamı Mahir Erdem'e ait üç katlı bir villanın yan duvarında mantolama çalışması yapan beş işçi, kurulan iskelenin bugün saat 18.00 sıralarında çökmesi sonucu dört metreden zemine çakıldı. Beton zemine düşen işçiler Sercan Diler, Hızır Gilan, Erkan Akyol, Adnan Azlar ve Turgut Olgun çeşitli yerlerinden yaralandı. Mülk sahibi Erdem'in ihbarı üzerine olay yerine gelen acil yardım ekipleri, yaralı işçileri ambulansla, Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedaviye alınan işçilerden Sercan Diler'in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Olayı hafif sıyrıklarla atlatan işçilerden Turgut Olgun, "İskele çıktıktan 15 dakika sonra çöktü. Dengesini kaybeden arkadaşlar yere düştü. Ben önce iskelenin sağlam kısmına tutunmayı başardım ardından ben de yere düştüm. Birkaç yerimde hafif yara var o kadar" dedi. Villanın sahibi Mahir Erdem, "İki işçinin çıkması gereken yere 5 işçi çıkınca iskele ağırlığa dayanamayıp çökmüş. Daha tedbirli olmaları gerekirdi" dedi.

BHM
İnşaat iskelesi

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com