18 Nisan 2024 Perşembe

Herşeyin başı Sağlık!

BHM
30.06.2014 14:02
Herşeyin başı Sağlık!
Bodrum Belediyesi'ne bağlı Gezici Sağlık Ekibi, 29 Haziran Pazar günü Mumcular Mahallesi'nde bulunan Karaova Pazar Yeri’nde vatandaşlara hizmet verdi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da sağlık ekibinden bilgi alarak vatandaşlarla sohbet etti.

Çalışmalarına Mumcular Mahallesi Karaova Pazar Yeri’nde devam eden Bodrum Belediyesi Gezici Sağlık Ekibi, pazara gelen vatandaşların ücretsiz olarak sağlık kontrolünü yaptı. Sabah saatlerinden itibaren başlayan ve pazarın dağılmasına kadar devam eden çalışmalarda, vatandaşların kan şekerini ve tansiyonunu ölçen sağlık ekipleri, kontrole gelen her bir vatandaşa ayrıca kan ve tansiyon değerlerinin yazılı olduğu birer karne verdi.

 

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise çalışmalar hakkında bilgi alarak sağlık ekibine başarılar diledi. Başkan Kocadon ayrıca sağlık kontrolü olan vatandaşlarla da sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Karaovalılar tarafından ilgiyle karşılanan Başkan Kocadon, daha sonra sağlık ekibi ve vatandaşlarla vedalaşarak pazar yerinden ayrıldı.

 

Yaklaşık 500 vatandaşın kan şekeri ve tansiyon ölçümünü yapan Bodrum Belediyesi Gezici Sağlık Ekiplerinin çalışmalarına, yarımada genelinde bölge bölge devam edeceği öğrenildi. 

BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com