20 Nisan 2024 Cumartesi

Hem Kendisi Hem Köpeği Yaralandı

BHM
17.01.2015 09:30
Hem Kendisi Hem Köpeği Yaralandı
Bodrum’da, bir otomobilin sürtmesiyle devrilen motosikletin sürücüsü Bahar Ercan ve köpeği yaralandı.
 Bodrum’da, bir otomobilin sürtmesiyle devrilen motosikletin sürücüsü Bahar Ercan ve köpeği yaralandı. Yaralı sürücü Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, bir ayağında kırık olduğu sanılan yavru köpeği, yardım etmek için kaza yerinde duran,Bodrum Devlet Hastanesi Diş Tedavi ve Protez Merkezi'nde görevli diş hekimi Evrim Bulucu veterinere götürdü. Kaza, Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerinde dün (perşembe) saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Bölünmüş yolda, Gümbet Kavşağı istikametine seyir halinde olan Bahar Ercan'ın (40) kullandığı 48 UM 122 plakalı motosiklete, iddiaya göre, hatalı sollama yapan Nihat Demirci'nin (60) kullandığı 48 V 8456 plakalı otomobil sürttü. Sürtünme sonucu motosiklet sürücüsü Ercan, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan motosiklet devrilerek, yaklaşık 10 metre sürüklendi. Kazada motosiklet sürücüsü Ercan ve yanındaki yavru köpek yaralandı. Yaralı sürücü olay yerine gelen ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
 
DİŞ HEKİMİ VETERİNERE GÖTÜRDÜ
Kazada, motosiklet sürücüsü Bahar Ercan yerde yatarken kucağına çıkan ve tüylerine yaralı sahibinin kanı bulaşan köpekle çevredekiler ilgilenmek istedi, canının acıdığı anlaşıldı. Köpeğin sağ patisinin üzerine basamadığı fark edildi. Kazadan sonra yoldan geçerken yardıma gelen Bodrum Devlet Hastanesi Diş Tedavi ve Protez Merkezi'nde görevli diş hekimi Evrim Bulucu, tanıdığı bir veterineri aradı. Daha sonra otomobilinden getirdiği kafese yaralı köpeği koyup, veterinere götürmek üzere ayrıldı. Yaralanan sürücüyü tanımadığını, yakınlarına kimlik bilgilerini verdiğini belirten Bulucu, "Turgutreis mahallesinde bir veterinere götürüyorum. Tedavisinin ardından sahibine kavuşacak" dedi.
Kaza anından kaskı takılı olduğu öğrenilen yaralı sürücünün ilk belirlemelere göre hayati tehlikesinin bulunmadığı, tedavisinin sürdüğü belirtilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
 
DHA

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com