29 Mart 2024 Cuma

GEMİ VE YAT İNŞAATI BÖLÜMÜ AÇILIYOR

BHM
27.06.2020 10:38
GEMİ VE YAT İNŞAATI BÖLÜMÜ AÇILIYOR
YÖK, Bodrum’u üniversite düzeyinde bir meslek programına daha dahil etti. Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Gemi İnşaatı (Yat İnşaatı) programına 2020-2021 Eğitim – Öğretim yılından itibaren 20 öğrenci alınması, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından uygun görüldü.

 AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen yaptığı bir açıklamayla, Bodrum’un denizcilik sektörüne katkı sağlayacak bir üniversite programının açılacağı müjdesini verdi.

Gökmen yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörlüğünün çabaları sayesinde, Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Gemi İnşaatı (Yat İnşaatı) programına 2020-2021 Eğitim – Öğretim yılından itibaren 20 öğrenci alınması, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından uygun görüldü.

Böylece sevgili öğrencilerimiz Bodrum’un önemli meslek dallarından biri olan gemi ve yat inşaatı eğitimini akademik düzeyde alabilecek.

Yatçılık sektörümüzün, Bodrum Ticaret Odamızın, Bodrum Deniz Ticaret Odamızın, Denizciler Derneğimizin, Yat Kooperatiflerimizin ve ilgili sivil toplum kuruluşlarımızın öğrencilerimize ve MSKÜ Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu bölümümüze destek vermesini dileriz. Bu vesileyle başta MSKÜ Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof. Dr. Tuncay Kuleli ve üniversitemize teşekkür ederiz.

Bodrum Yatçılık sektörüne, Bölgemize ve Ülkemize hayırlı olsun.”

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com