27 Nisan 2024 Cumartesi

FLASH FLASH! CHP BODRUM İLÇE, İSTİFANIN EŞİĞİNDE!

BHM
13.02.2024 19:24
FLASH FLASH! CHP BODRUM İLÇE, İSTİFANIN EŞİĞİNDE!
CHP Muğla İl Örgütünde bugün yapılan toplantıda kriz çıktı! Ekrem İmamoğlu ve Ahmet Aras tarafından meclis üyelerinin belirlenmesi, Muğla ve Bodrum ilçe örgütlerinin tepkisine neden oldu.

Meclis üyelikleri konusunda başta Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Aras olmak üzere Başkan adaylarının CHP Genel Merkezinden aldığı güçle meclis üyeliklerinde kendi adaylarını dayatması, Muğla il ve Bodrum ilçe örgütlerinden tepki gördü. 

Meclis üyeliği için sandık konulmasına rağmen İmamoğlu tarafından eski Bodrum Kaymakamı Cumhur Güven Taşbaşı; Aras ve Mandalinci tarafından da İlhami Özden, ilknur Ülküm Seferoğlu ve Tayyar Gündoğan isimlerinin de dahil olduğu ilk 10 sırayı kendilerinin belirlemek istemesi, Muğla ve Bodrum CHP’de kriz yaşattı. 

Kendilerinin ve örgüt iradesinin yok sayıldığını iddia eden ilçe örgütü, toplu istifa da dahil karar almak için olağanüstü toplandı. 

Bu arada CHP Bodrum İlçe Belediye Başkan Aday Adaylarından Özay Kartal’ın da, aday adaylığı başvurusunu geri çekerek YSK'ya isminin verilmemesi için ilçe başkanlığına dilekçe verdiği öğrenildi.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com