19 Nisan 2024 Cuma

"EN UYUMLU ANNE ÇOCUK DEFİLESİ" OASİS'TE GERÇEKLEŞTİ

BHM
13.05.2019 09:54
Bodrum Oasis Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen “En Uyumlu Anne-Çocuk Defilesi”nde 53 anne ve çocuğu birinci olabilmek için yarıştı.  
Oasis Alışveriş Kültür ve Eğlence Merkezi, Anneler Günü nedeniyle “En Uyumlu Anne-Çocuk Defilesi” düzenledi. Defilede Çınla Gedikoğlu, Duygu Akşen Cindoruk, Asiye Özkeskin, Funda Öncü, Hülya Uğur ve Bihter Taşpınar gibi isimler jüri üyeliği yaptı. 
 
Selami Gülengil’in sunuculuğunu yaptığı etkinliğin başında jüri üyeleri tek tek tanıtıldı. Burada bir konuşma yapan jüri üyelerinden sunucu Hülya Uğur, şunları söyledi:
 
“Bu güzel günde güzel alkışlarınızı bekliyorum. Çünkü ben de bir anneyim, en güzel hediye önce sizlerden gelsin. Tabi ki bu organizasyonda bizi biraraya getiren, emeğine büyük saygı duyduğumuz Oasis yönetimi emekçilerine çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz Anneler Günü 365 günü içinde bir gün değil. Çünkü biz anne olduğumuzu anne rahmine düşülen günden, ölene dek hissediyoruz. Dolayısıyla Anneler Günü her gün ama biz bugün daha güzel bir gün olsun diye, ilgi ve alaka için taçlandırıyoruz” dedi. 
 
Daha sonra 53 anne ve çocukları tek tek sahneye çıkarken iletişim, podyum yürüyüşü, giyim, tarz ve sempatiklik üzerinden jüri üyelerinden not aldılar. Defile sonunda jüri üyeleri puanları toplarken heyecanlı bir bekleyiş başladı. Dereceye girenler açıklanırken ise heyecan doruğa çıktı. Yapılan değerlendirmeler sonunda Buse Burçin Dayanıklı ve kızı Bade Dayanıklı birinci oldu. 
 
Organizasyonda birinciler Oasis’ten 500 TL’lik hediye çeki, ikinciler 350 TL’lik hediye çeki, üçüncüler ise 250 TL’lik hediye çeki kazandı. Dereceye giren diğer anne ve çocuklar da Oasis’ten çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. 
 
Değerlendirme sonunda ilk 3'e giren anne ve çocukları ise şöyle oldu;
 
1- Buse Burçin Dayanıklı - Bade Dayanıklı
2- Zeliha Gökboğa - Mehmetcan Gökboğa
3- Özge Tezer - Ada Tezer
 
BHM

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com