28 Mart 2024 Perşembe

EN SEÇKİN ESERLERLE KONSER VERDİLER

BHM
25.11.2019 11:40
EN SEÇKİN ESERLERLE KONSER VERDİLER
Turgutreis Belediye Konservatuar Derneği, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir konser düzenledi.

Herodot Kültür Merkezi’nde, Hüseyin Boyacı İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği yararına gerçekleştirilen konsere, yoğun ilgi vardı. Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşen konserde kimi müzikseverler, boş koltuk bulamayınca merdiven boşluklarına oturdu. 

Turgutreis Belediye Konservatuar Derneği Korosu öncesinde sahneye çıkan Hüseyin Boyacı İlkokulu öğrencilerinden oluşan koro ‘Senin Adın Öğretmen’ isimli şarkıyı seslendirdi. Öğrenciler daha sonra sahne önünde bulunan çiçekleri alarak öğretmenlerine verdi. Öğrencilerin bu sürprizi salonu dolduran herkes tarafından alkışlandı.

Ayşe Yazgan Batıgün ve Ahmet Sabancı şefliğinde sahneye çıkan Turgutreis Belediye Konservatuar Derneği Korosu, 2 bölüm halinde yapılan konserde Muhayyer Kürdi, Kürdili Hicazkar, Hicaz ve Segah eserlere yer verdi. Koronun seslendirdiği, Türk Sanat Müziğinin birbirinden seçkin ve sevilen eserleri dinleyiciler tarafından da büyük beğeniyle karşılandı.

Son Haberler

©2016 - BHM | BODRUM HABER MERKEZİ info@bodrumhabermerkezi.com